USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На Закарпатті величезний град побив дахи, автівки і вікна. ФОТО

21 Червня 2016 15:31
Мешканці Виноградівського району Закарпаття публікують фото і відео великого граду, який побив дахи, вікна, автомобілі і городину, - інформує 5 канал.

Сьогодні близько 7-ої ранку Виноградівським районом Закарпаття пронісся шквал. Близько п'яти хвилин поспіль падав град, розміром до 5 сантиметрів в діаметрі. Згідно з інформацією місцевого видання "Голосу Карпат", сильний град і шквал пронісся всією затисянською Виноградівщиною.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ЛУЦЬК НАКРИЛА ЗЛИВА З ГРАДОМ. РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ

Зокрема, надійшло повідомлення з Текова про розбиті від граду вікна будинків та скло на автомобілях. У Королеві навіть старожили не пам'ятають такого великого граду, передає "Голос Карпат". Льодяний дощ тривав там близько 15 хвилин.


Нагадаємо, в Івано-Франківській області внаслідок негоди 20 червня одна людина загинула, п’ятьох шпиталізували, повідомляє місцеве управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

«Внаслідок ускладнення погодних умов 20 червня о 15:00 у 35 населених пунктах Надвірнянського, Коломийського, Богородчанського, Калуського, Тисменицького, Тлумацького районів і в Івано-Франківську відбулись пошкодження 77 дахів житлових і господарських будівель, 15 адміністративних будівель, двох комерційних будівель, повалено 83 дерева. В результаті падіння дерев одна людина загинула, п’ятеро – травмовані», – йдеться в повідомленні. Про це інформує Радіо Свобода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
advokat Показати IP 21 Червня 2016 16:46
Вот это конечно уже не то что даже не лето, это уже ад какой-то для людей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus