USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На Яворівському полігоні загинув військовий

17 Вересня 2016 17:20
На Яворівському полігоні під час навчань загинув військовослужбовець-контрактник. Бойова машина піхоти вистрілила у іншу БМП.

Прес-служба оперативного командування "Захід" у Фейсбуці повідомляє, що 16 вересня 2016 року близько 22:00 екіпаж однієї з бойових машин піхоти втратив орієнтування на місцевості та прийняв бортові вогні БМП, яка була попереду, за ліхтарі, що підсвічують ціль.

"Керівник заняття, виявивши, що порушуються заходи безпеки, дав команду на негайне припинення вогню. Але екіпаж бойової машини встиг зробити постріл. У результаті пробиття броні башти отримав вогнепальне поранення військовослужбовець", - сказано в повідомленні.

Він помер в кареті швидкої допомоги.



Призначено службове розслідування.

На сторінці громадської організації "Львівська обласна спілка АТО і сімей загиблих" у Фейсбуці повідомляється, що прізвище загиблого - Андрій Протасевич.

У військовго залишились дружина та донечка.

"Сьогодні чорний день в житті нашої Громадської організації. Вночі від скалкового поранення загинув наш друг, побратим та активний член Громадської організації Андрій Протасевич. Висловлюємо глибоке та щире співчуття дружині, донечці та рідним. Царство небесне тобі братику."
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus