USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

На Волині затримали фуру з лісом на експорт за підробленими документами

8 Листопада 2016 11:36
На Волині правоохоронці викрили службове підроблення в сфері експорту лісо продукції.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із працівниками прокуратури Волинської області та Волинської митниці ДФС під час перевірки достовірності сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених із них пиломатеріалів, у зоні митного контролю митного поста «Ковель» Волинської митниці ДФС, провели огляд вантажного автомобіля марки «Renault Magnum», належного приватному підприємству, яке здійснює експорт лісопродукції. Правоохоронці виявили невідповідність походження лісопродукції із наявними документами, - інформують у прес-службі волинської поліції.



4 листопада 2016 року під час проведення митного огляду вантажу, зокрема обрізних пиломатеріалів із берези правоохоронці встановили, що відповідно до сертифікату про походження лісоматеріалів і виготовлених із них пиломатеріалів, наданих товарно-транспортних накладних про придбання лісоматеріалів і пиломатеріалів, купівля лісодеревини здійснювалася у державних підприємствах Ратнівське, Володимир-Волинське лісомисливських господарствах Волинської області та ДП Летичівське ЛМГ Хмельницької області.



Але під час проведеного огляду, на лісопродукції виявлено прикріплені 85 бірок маркування деревини із інших лісомисливських господарств та встановлено, що дані на бірках електронного обліку не збігаються з їх приналежністю.

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

ЧИТИТИ ЩЕ: ВИКРИЛИ ЗЛОЧИННУ СХЕМУ ЕКСПОРТУ ЛІСУ ДО ЄС: ПРИЧЕТНІ ВОЛИНЯНИ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянка Показати IP 8 Листопада 2016 12:28
Ну і що з того тоаваріщ прокурор і таваріщі мусора що затримали? Вітаю у вас свято, бабло налом поперло.
фахівець Показати IP 8 Листопада 2016 15:48
Вершина непрофесіоналізму "шановних" правоохоронців. Лише люди далекі від виробничих питань і реалізації лісопродукції можуть рапортувати про викриту "схему". Питання: хто буде компенсувати збитки завдані підприємству-експортеру після того, як воно рознесе вщент в суді поліцаїв? P.S. бірка на пиломатеріалі??? просто абсурд
1 до фахівець Показати IP 8 Листопада 2016 16:36
О, тролі власника скиглити почали!!! Розбивайте, а тоді пишіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus