USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

На Волині зі снігового замету відбуксирували вантажівку

15 Лютого 2017 16:38
На пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №18 сьогодні, 15 лютого, об 11:40 від водія вантажного автомобіля надійшло повідомлення про те що поблизу с. Заставне у сніговому заметі унеможливив рух вантажний автомобіль. На місце виклику направлено черговий караул ДПРЧ-18 УДСНС України у Волинській області. По прибуттю на місце виклику особовим складом караулу за допомогою рятувального автомобіля АЦ-lf 16 із снігового замету вантажівка відбуксована на безпечну ділянку дороги. В автомобілі знаходилося 2 людей. Потерпілих немає, інформують у прес-службі ДСНС Волині.

За минулу добу, завдяки оперативним діям рятувальників, надано допомогу 8 громадянам та вивільнено 5 одиниць техніки.

Перший виклик про допомогу надійшов до служби порятунку «101» о 16:20 здійснили рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійська. Поблизу села Купичів Турійського району вони допомогли водію вантажівки, якого занесло на трасі, дістатися безпечної ділянки дороги.

Вже за 20 хвилин вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Старої Вижівки виїхали допомогти водію легкового автомобіля, який через слизьку поверхню проїзної частини, що обледеніла, потрапив у кювет.

О 17:55 з кювету рятувальники витягли автівку поблизу села Стара Лішня Іваничівського району, о 19:45 вантажівку на вулиці Володимирській, що в обласному центрі, а о 23:23 ще одну фуру біля села Бережанка Горохівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus