USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Волині школярі вправлялись у запуску повітряних зміїв

4 Травня 2017 07:00
У Любомлі на стадіоні «Колос» весело та емоційно відбулися районні змагання з конструювання та запуску повітряних зміїв, які організувала Станція юних техніків Любомльської районної ради.

Про це повідомляє Район.Любомль.

Запуск повітряних зміїв багато хто вважає дитячою забавою. Але це не так. Немало майстерності і знань потрібно, щоб спроектувати і побудувати апарат, який потім злетів би у небо.

У змаганнях брали участь учні загальноосвітніх шкіл, а також вихованці гуртків із виготовлення та конструювання повітряних зміїв.

Учасники змагалися з таких видів моделей: експериментальний змій, плоский змiй, коробчатий змiй, об'ємний змiй, мiнi-змiй, пiлотажний керований змiй, змійковий потяг, змій промислового виробництва, довільної форми та розмірів.

І місце посіла команда Станції юних техніків Любомльської районної ради.

ІІ місце вибороли учні Радехівської ЗОШ І-ІІ ст.

ІІІ місце дісталося команді ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Любомля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus