USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

На Волині провели в останню путь добровольця Андрія Герасимчука

2 Вересня 2016 11:09
На колінах зустрічали загиблого в автокатастрофі учасника бойових дій Андрія Герасимчука жителі села Дубище Рожищенського району.

Дорога до кладовища, де вчора, 1 вересня, відбулося прощання з Андрієм, була викладена квітами та щедро зрошена гіркими сльозами усіх тих, хто добре знав Андрія і тих, хто ніколи не зустрічався з ним, але чув про його мужність та відвагу на полі бою, - повідомляє Район.Рожище.

Андрій Герасимчук, народився 23 лютого 1996 року у місті Луцьку. Навчався у Луцькій загальноосвітній школі № 13 та ПТУ №9. Брав участь у Революції Гідності, там був поранений. Коли розпочалася війна на сході України, пішов добровольцем в АТО, мужньо йшов у бій з ворогом. З війни він повернувся живим.

Біда настигла вже на мирній землі - 23 серпня машина в якій їхав Андрій з побратимами потрапила в автомобільну катастрофу. А 30 серпня обірвалося його молоде життя...Йому було лише 20.

«Андрій був мужньою, сильною та відважною людиною. Він вижив там, але, на жаль, ми не змогли вберегти його тут. Ми будемо берегти про нього світлу пам`ять. Будемо боротися за мир на Україні, заради Андрія, заради пам`яті наших загиблих товаришів. І якщо вам будуть казати, що "Торнадо" це страшний батальйон, ви завжди зможете сказати, що "Торнадо" - молоде, освічене, мужнє і сильне покоління, яке боролося до кінця. Я дякую усім, хто разом з нами: друзям, хлопцям, побратимам. На жаль, останнє, що ми можемо сьогодні дати Андрію - це шану та слово, що своїми діями і вчинками ми ніколи про нього не забудемо. Спочивай з миром, брате!», - промовив заступник командира батальйону "Торнадо", на псевдо "Батя".

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 1 вересні з бійцем-добровольцем попрощалися у Луцьку.

За бажанням рідних його вирішили поховати у селищі Дубище (батько Андрія, родом із цього селища, - авт).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus