USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

На Волині перевірять, чи потрапляють у річку відходи з ветсанзаводу

20 Березня 2018 11:43
З’ясувати, чи потрапляє вміст ємностей, встановлених на території Ковельського ветсанзаводу у річку Турію, повинні працівники обласного управління водних ресурсів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 20 березня.

Член комісії Олександр Омельчук повідомив, що нещодавно з депутатами Ковельської міськради оглядав територію Ковельського ветсанзаводу – в ємностях він побачив тріщини, ці ємності не обваловані, розташовані на піщаному насипі, тож відбуваються ерозія, може з часом впасти огорожа. За 200 метрів від насипів протікає річка Турія і депутат бачив, як під час опадів вміст ємностей починає стікати у річку. Він закликав вжити заходів щодо вирішення цієї ситуації.
Начальник Волинського обласного управління водних ресурсів Ростислав Кравчук відповів, що спеціалісти управління здійснюють моніторинг і він дасть розпорядження, аби здійснили аналізи у вказаному місці річки. З його слів, наразі у річках області не зафіксували перевищень норм вмісту шкідливих речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ник.. Показати IP 20 Березня 2018 12:31
а чому тількі з того заводу.де*ьмо льеться з усіх дирок и блатних хат по берегам річкі.
555 Показати IP 20 Березня 2018 13:14
Ворон ворону око не виклює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus