USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Волині негода пошкодила покрівлю вежі костелу

17 Липня 2017 17:09
У наслідок негоди пошкоджено покрівлю однієї з веж костелу святих Якима та Ганни, що у Володимирі-Волинському. Про це у групі ВолодимирІнфо написав Володимир Стемковський.

З його слів, наразі покрівлю успішно відремонтували.

“Життя древнього міста. Одна мить історії. Пошкоджену внаслідок негоди покрівлю однієї з веж костелу святих Якима та Ганни відремонтував спеціаліст рятувальної служби у Володимир – Волинському Юрій Васько. Висота вежі понад двадцять метрів. Спеціальний автомобіль з драбиною надано місцевим відділенням рятувальної служби. Костел св.Якима та Ганни – памятка архітекутури національного значення 18 століття”, – написав у фейсбуці Володимир Стемковський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хто ми Показати IP 17 Липня 2017 19:35
Під час початку бойових дій на Донбасі була у Почаївській Лаврі. Здивувало та обурило те, що служки при вході у Лавру одягнуті у форму "рюсськіх казаков", тобто тих хто вбиває, катує наших захисників України, тих хто зарізав Рибака за наш Українсмький прапор... Де є межа людської ницості? Саме у церкві московського патріархату, яка колись обманом виманила з України митрополита та за допомогою грубих грошей, коштовностей "кананонізувалася" у Констатинополі... Маємо те, що маємо, як казав один український президент. Важко уявити іншу націю, яка питала б у влади дозволу покарати того, хто топче її гідність...Московський патріархат не є українською церквою, бо є кгбістським гніздом, де не служіння Богу і прихожанам, а пропаганда кацапської фашистської держави. Треба раз і назавжди заборонити цю "церкву" в Україні, бо вони ненавидять нас і несуть тільки розбрат.
ще не зовсім свідоми до Хто ми Показати IP 17 Липня 2017 21:34
Заборонити, знищити. Так у 1933 році в Німеччині народжувався фашизм.
Prisiajniy Показати IP 17 Липня 2017 19:36
Гундяевская секта, это раковая опухоль в Украине и она должна быть удалена хирургическим путем. Те уроды, которые пугают Народ Украины, что мол возникнет гражданский конфликт внутри страны, лгут. Попы, а правильнее будет сказать - шаманы москотской орды - злейшие враги Украины. На Донбассе, в Украинских храмах, которые ордынские шаманы захватили и ведут там антиукраинскую пропаганду, пряталось как оружие для колорадской нечисти, так и сами прокацапские бандиты. Эту ордынскую секту нужно запретить как враждебную нашей стране.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus