USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Волині контрабандисти пошкодили інженерні загородження на кордоні

24 Травня 2017 12:35
Прикордонники розшукали злочинців, які пошкодили на Волині прикордонну інфраструктуру. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Ще в квітні цього року невідомі особи умисно пошкодили інженерно-технічні загородження на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке». За інформуванням прикордонників слідчим відділом Любомльського відділу поліції було внесено дані до ЄРДР про виявлене кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 194 КК України «Умисне пошкодження майна».

Проведені співробітниками прикордонних оперативно-розшукових підрозділів заходи дозволили встановлено ряд причетних до цього злочину мешканців сіл Забужжя та Гуща. З метою виявлення ознак вчинення ними протиправних дій, на підставі ухвал районного суду, спільно з представниками поліції було проведено обшуки їхніх приватних господарств.

За результатами обшуків були виявлені елементи пошкоджених інженерних загороджень та слюсарний інструмент. Крім цього, правоохоронці виявили 5 надувних човнів та 12 радіостанцій «Baofeng», які порушники могли використовувати під час протиправної діяльності на кордоні.

На даний час триває слідство, проводяться відповідні експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus