USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На Волині контрабандисти намагались втопити човен з цигарками

6 Квітня 2016 09:02
Луцькі прикордонники затримали контрабандистів, які переправляли човном до Польщі 9 тисяч пачок цигарок, - повідомляє інформвідділ Держприкордонслужби України.

Зокрема, 5 квітня близько 3-ї години ночі від сусіднього прикордонного підрозділу Республіки Польща на відділ «Грабове» Луцького загону надійшла інформація про підготовку незаконного переміщення товарів через Західний Буг за допомогою човна. При наближенні українського прикордонного наряду правопорушники негайно почали знищувати речові докази своєї діяльності - човен порізали ножем та разом з пакунками сигарет вкинули у воду.

В результаті українські охоронці державного кордону затримали 10 ящиків сигарет «Minsk» та «Gold Mont» без акцизних марок, а польські колеги виявили на своїй території ще 8 ящиків.

Наразі тривають заходи щодо встановлення організаторів цієї діяльності та притягнення всіх задіяних осіб до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus