USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

На Волині чиновниця ОТГ «погоріла» на хабарі

4 Квітня 2018 21:20
Правоохоронці 4 квітня викрили на отриманні хабара у розмірі 500 доларів США керівника відділу однієї з об’єднаних територіальних громад Волинської області.

Про це повідомили в Управлінні захисту економіки у Волинській області.

Після одержання визначеної суми, чиновницю було викрито і затримано правоохоронцями, неправомірно одержані кошти вилучено.

Як встановили правоохоронці, неправомірну вигоду зловмисниця вимагала та отримала від приватного підприємця за свої «послуги», які полягали у безперешкодному укладанні договору оренди та зменшення орендної плати складського приміщення.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
)))) Показати IP 4 Квітня 2018 21:38
Округ Гузя? Що і в ОТГ вашх також беруть?
УБЕПу Показати IP 4 Квітня 2018 22:12
То кого ?
ТТ Показати IP 5 Квітня 2018 01:07
Зальотний фраєр - професійний хабародавець, фахівець тонких провокацій - така характеристика отого підприємця якому захотілось складське приміщення ОТГ ! Видно сам на гачку у БЕХів, тому і став Іудою перед самою Паскою.
Волиняка Показати IP 5 Квітня 2018 08:12
Хаборників всіх садити
петро Показати IP 5 Квітня 2018 13:40
садити однозначно
Андрій Показати IP 14 Квітня 2018 20:23
Нехай правоохоронці поцікавляться не тільки керівником відділу Мариною П., а і мером міста Віктором Поліщуком. Без його відома такі оборудки не можуть відбуватися. За які кошти людина побудувала в місті Устилуг неподалік пункту пропуску півтора-поверховий будинок зі всіма зручностями і мебеллю, який не внесенний в декларацію? І не офіційно, ходять чутки про побудований будинок під Луцьком, не знати, чи для себе, чи для сина. Сину був куплений автомобіль Mercedes w210, якого син через пару років продав і купив престижнішу автівку марки Audi. І замітьте люди не працювали в бізнесі ні одного дня ні син, ні батько!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus