USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Водія вантажівки, які розлив вапно у Луцьку, змусили мити дорогу. ФОТО

20 Липня 2016 08:42
Патрульні винесли постанову на водія, який їхав забрудненою вантажівкою та розлив вапно. Про це повідомии у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Учора під час патрулювання в районі цукрового заводу інспектори помітили на проїжджій частині сліди розлитого вапна. Патрульні вирішили з’ясувати, хто вчинив забруднення вулиць міста.

Сліди привели в район Вишкова. Тут вони помітили вантажівку, яка була повністю забруднена вапном. Патрульні встановили особу водія та поспілкувались з власником транспортного засобу.

Водій повідомив, що не звернув уваги на розливання рідини, адже його завданням було довезти вапно. Патрульні рекомендували надалі залучати ще пасажира, аби він слідкував за безпекою руху.

Власник повідомив, що працівники зараз же ліквідують забруднення.

Під контролем інспекторів ті залили воду у вантажівку та поїхали чистити проїжджу частину. Кілька осіб змивали розлите по дорозі вапно та чистили її щітками, патрульні ж в цей час регулювали рух транспорту на перехрестях та в місцях скупчення автівок.

Таким чином, сліди забруднень вдалось частково ліквідувати.

На водія вантажівки патрульні винесли постанову за частиною 6 статті 121 КУпАП (керування водієм забрудненим транспортним засобом, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів).

Зауважимо, що і водій, і власник, і працівники виявились свідомими громадянами та адекватно відреагували на зауваження патрульних. Дякуємо їм за розуміння, - пишуть поліцейські.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 20 Липня 2016 10:57
Молодці, два бичка з зарплатою по 8 тис. від цукрового до Вишкова пів-дня катались. А в попередній статті про подарунки машин коментатор класну дав оцінку роботи цим селфі-поліцейським: "Бус камуфльований ДУК ПС 3-й запасний батальйон по сьогодні вишиває по Луцьку, без нормальних номерів, поліція труслива боїться зупиняти... "
Просто до Андрій Показати IP 20 Липня 2016 12:19
Почитай новини за АТОшників, ПС - їм зараз людину вальнути, що насіння поїсти, бо це герої, а на правила дорожнього руху і т.д це взагалі не питання .... Їм і Калаши дома можна тримати і гранати, бо це в нас Нова Незалежна Україна.
ДАІ Показати IP 20 Липня 2016 11:40
Ось реальний результат РЕФОРМИ: повна не компетентність патрульних, незнання законодавства, прес-служба "молодці" що виставляєте самих себе на посьміховисько та рівень керівництва Патрульної поліції, якщо перевіряє, що подається в ЗМІ. Прокуратура "А-У" Ви де? ПРАЦЮЙТЕ!!! Стаття 139. Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів, трамвайних колій, технічних засобів регулювання дорожнього руху, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття...
Просто до ДАІ Показати IP 20 Липня 2016 12:22
Добре що за 15 років вивчив! Не всі з кодексом сплять. Досвід набувається під час роботи. Зразу супер-мент ніхто не буде.
Rar Показати IP 20 Липня 2016 12:37
И составили протокол за нечитаемые номера? Господа полицаи не знали как оштрафовать, но знали что нужно за что-то. А номера должны быть читаемыми только во время эксплуатации автомобиля. А если они нашли его припаркованными где то во дворах, то это говорит о бесполезности нашей полиции))
ДАІ до Просто Показати IP 20 Липня 2016 13:35
За так званим "ДОСВІДОМ" поліцаїв стоять конкретні люди - водії.Я Вам бажаю, щоб Вас зупинили за одне порушення а штраф наклали за інше. Якщо не знати законодавства, то чому там працювати. Якщо лікар з зарпатою 2500 буде лікувати не правильно, а поліцейський за 8000 грн штрафувати, то куди ми йдемо і навіщо нам така ДУРНА РЕФОРМА!!!!
Просто до ДАІ до Просто Показати IP 20 Липня 2016 14:49
Питання медицини і освіти в наш час не обговорюється, бо це державі не вигідне. Зараз державна робота - це приниження. Поганого в реформі немає нічого. Зміняться накатані схеми, прийдуть нові, і люди, і схеми звичайно, але меншими масштабами. Хто б працював в міліції за мінімалку? - тількі ті, хто не працює на з/п. А нам таких не треба.То зараз хоть все більш менш має ентузіазм з роботою в поліції - мало працюєш/знаєш, але платять нормально - є стимул до розвитку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus