USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На центральній вулиці Луцька знесуть незаконну металоконструкцію

21 Березня 2018 17:57
Металеву конструкцію на вулиці Лесі Українки, встановлену без дозвільних документів, демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 21 березня.

Громадську організацію «Відродження національних традицій» зобов’язали протягом семи днів з дати ухвалення рішення демонтувати тимчасову споруду, що розташована без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів на вулиці Лесі Українки, 24а, та відновити благоустрій території.

У разі невиконання громадською організацією «Відродження національних традицій» рішення працівники департаменту муніципальної варти зможуть демонтувати тимчасову споруду в законом встановлений спосіб та метод.

Директор департаменту Юлія Сиротинська повідомила, що ГО «Відродження національних традицій» намагалася узаконити об’єкт, однак наразі дозвільних документів немає, тож вирішили винести на розгляд проект рішення про демонтаж конструкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЛУЧАНИН Показати IP 21 Березня 2018 18:04
А Ю.Сиротинська може пояснити чому вона використовує в своїх особистих цілях службовицй автомобіль, який стоїть біля її будинку Мазепи 4
Торі до ЛУЧАНИН Показати IP 22 Березня 2018 09:16
То, можливо, потрібно повідомити дану інформацію на Гарячу лінію чи ще в якісь інші інстанції, а не писати в коментарях і чекати якихось змін?
Філоненко Юра Чемпіо Показати IP 21 Березня 2018 18:29
Там багато таких,чому вибірково? Юра,абсолютний чемпіон.
Го Показати IP 22 Березня 2018 10:04
3 роки вже зносять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus