USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

На трасі Луцьк-Ягодин затримали водія з пасажиром, які хотіли обдурити поліцію

30 Серпня 2017 21:19
У ніч на 30 серпня на автодорозі Луцьк-Ягодин, на одній з автозаправок, екіпаж зупинив автомобіль за порушення ПДР, у водія виявили ознаки алкосп’яніння.

Пред’являти документи той відмовлявся, інформують у патрульній поліції Луцька.

Тим часом, пасажир зателефонував на службу 102 та повідомив, що інспектори вимагали у водія грошові кошти.

Чоловік розповів диспетчерам, що рухався з товаришем та з водієм, до них на заправці під’їхали патрульні, мовляв, ні він, ні його товариш не були за кермом.

На місце для з’ясування обставин прибув ще один екіпаж з відповідальним інспектором. Після нетривалої профілактичної бесіди пасажир написав пояснення, що ніхто грошей не вимагав і не давав, а дзвінок здійснили, аби відвернути увагу.

Врешті, 27-річний водій, житель Рожищенського району, таки отримав протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), який оформили у Ковельському відділку поліції.

Загалом, спілкування і оформлення матеріалів зайняло в інспекторів близько 2 годин часу, адже нетверезі громадяни, зазвичай, поводяться не зовсім адекватно: саме так було і цієї ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Подорожуючий Показати IP 31 Серпня 2017 19:13
"на автодорозі Луцьк-Ягодин" - а де така автодорога? На якій карті її можна найти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus