USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

На систематичних поборах викрили луцького прикордонника. Фото

29 Липня 2017 15:58
Військовослужбовець Луцького прикордонного загону систематично отримував хабарі за безперешкодне переміщення тютюнових та алкогольних виробів. Правопорушника затримали «на гарячому» вчора, 28 липня.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратуриЗахідного регіону України.

Як ідеться в повідомленні, упродовж травня-липня 2017 року військовою прокуратурою Рівненського гарнізону спільно з оперативними співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Рівненській області та внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факти систематичного

одержання неправомірної вигоди військовослужбовцем відділу прикордонної служби «Вичівка» Луцького прикордонного загону.

Грошові кошти призначалися за безперешкодне переміщення тютюнових та алкогольних виробів через державний кордон України.

Затримали правопорушника 28 липня 2017 року в порядку ст. 208 КПК України під час одержання чергової частини хабара.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії. Предмет неправомірної вигоди виявлено та вилучено під час огляду місця події. Вирішуються питання щодо повідомлення горе-корупціонеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шум Показати IP 29 Липня 2017 20:36
а що з Семенюком? Порєшалі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus