USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

На сході загинув капітан Нацполіції, рятуючи цивільне авто

10 Січня 2016 11:42
Капітан Нацполіції загинув на Донеччині, рятуючи від обстрілу цивільне авто.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, уточнюючи інформацію про обстріл бойовиками мирних жителів у районі Зайцево, - інформує УНІАН.

Поблизу населеного пункту Погоди в Донецькій області загинув капітан Національної поліції, який намагався врятувати від обстрілу автомобіль цивільних осіб.

Зазначається, що найскладніша ситуація в зоні АТО сьогодні була біля населеного пункту Зайцево та Майорск. Там злочинці неодноразово обстрілювали українських вояків і місцевих мешканців зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Зокрема, під вогонь бойовиків потрапив цивільний автомобіль. В результаті обстрілу поранено місцеву жінку.

"Наслідки могли б бути набагато гіршими, якби вчасно не зреагував один із співробітників Національної поліції України, який опинився неподалік. Офіцер, ризикуючи власним життям, зробив все можливе, щоб зупинити і вивести автомобіль з лінії вогню. У той же час, бойовики цілилися безпосередньо в цивільних", - повідомили в штабі.

Під час рятування людей поліцейський загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus