USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На окопах 14-ої бригади скоро зацвітуть тюльпани. ФОТО

28 Березня 2016 12:57
Частина підрозділів 14 окремої механізованої бригади нині знаходиться на лінії розмежування на Донеччині. В окопах на самісінькій передовій, де несуть варту волинські бійці, ростуть тюльпани. Скоро почнуть квітнути.

Фото з квітами та іншими моментами прекрасного під час війни опублікувала прес-служба 14 ОМБр у Фейсбуці.

«Ми вміємо все: воювати, допомагати, турбуватися, цінувати прекрасне», - йдеться у підписі до фотографій.

Хвилинка позитиву від 14 окремої механізованої бригади :)Ми вміємо все: воювати, допомагати, турбуватися, цінувати прекрасне...

Опубликовано 14 омбр, прес-служба 24 марта 2016 г.




Ви помітили, з якою особливою ніжністю наш побратим тримає малесеньких кошенят?



Просимо знайомитися, любити й шанувати: Ротна (прізвище) Найда (ім'я) Артемівна (по-батькові). Бойова подруга й просто красуня!



Цю вівчарку наші хлопці знайшли настільки виснаженою, худою й немічною, що здавалося не виживе... Але любов і турбота зробили свою справу: Найда не лише очуняла, а й погладшала.

А це урочисті входини в нову оселю...

Життя продовжується! Квіти - це ознака миру!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ФигВам Показати IP 28 Березня 2016 13:01
Щеночки, цветочки... А нам все вдалбливают - война, война.)))
Андрій Показати IP 28 Березня 2016 13:15
Ви що там потихеньку дуріти починаєте? Посвідчення УБД собаці виписали. Треба закінчувати цю АТО, бо наслідки для українців переплюнуть афганський синдром в декілька десятків раз.
вася до Андрій Показати IP 28 Березня 2016 16:29
наслідки для таких як ти яйцеголових будуть коли вас хохлів вивозити за урал почнуть , от там буде тобі з дітками сидром ..... на тих хлопців молитись треба !!!
13 Показати IP 28 Березня 2016 15:24
В мене враження ,що це у вас тут вже афганський синдром. Де ваш позитив і почуття гумору? Хлопці , навіть у таких умовах зберегли доброту та відчуття прекрасного. Умнічки. Пишаємось вами. Доречі в собаки дуже розумний погляд, розумніший, ніж в багатьох наших людей (про політиків взагалі мовчу)))
Nati Показати IP 28 Березня 2016 15:41
Хлопець з котенятами (ще й з тюльпанами) це взагалі красота) Котів обожнюю, але тут навіть не скажу хто сподобався більше:-)
13 Показати IP 28 Березня 2016 16:10
В мене враження, що це вже у вас тут афганський синдром. Де ваш позитив і почуття гумору? Наші хлопці навіть в таких умовах зуміли зберегти доброту та відчуття прекрасного. Молодці!!! Пишаємося вами. Доречі в собаки дуже розумний погляд, розумніший, ніж в багатьох наших людей (про політиків взагалі мовчу)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus