USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На очах у перехожих поліцейські повалили на асфальт 70-річного чоловіка

10 Червня 2016 10:37
Співробітники патрульної поліції Одеси вкрай жорстоко пов’язали на розі вулиць Пушкінської та Малій Арнаутській 70-річного одесита Миколи Мельниченка, голову громадської організації «Шахова школа «Отрада».

«Поліцейські прийняли велосипед, на якому чоловік віз із Старокінного ринку віконне скло, за крадений. Вони зупинили літнього шахіста і почали відбирати у нього засіб пересування. А коли той обурився, повалили на підлогу, надягли на нього наручники і кілька разів ударили головою об асфальт», - повідомляє сайт «trassae95».

Зауважимо, що потерпілий, інвалід II групи, просив викликати «Швидку» і кричав про допомогу, але поліцейські залишилися до цього байдужі – так як і до зауважень перехожих, які спробували втрутитися в те, що відбувається.

Пізніше з'ясувалося, що велосипед виявився не тим, що шукали поліцейські, однак вибачень пенсіонер так і не дочекався.
Нагадаємо, нещодавно йшлося про те, що в Житомирі працівники патрульної поліції вкрали з автомобіля 24 тисячі гривень.

Згідно з інформацією, з автомобіля, який був учасником дорожньо-транспортної пригоди, зникли кілька десятків тисяч гривень. Під час перевірки встановили, що двоє працівників поліції, які виїжджали на місце події, незаконно привласнили чужі кошти. Одному з чоловіків 25 років, іншому - 27.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
25 Показати IP 10 Червня 2016 10:46
У**ди, почуствовали владу, то можна все що хочиш робити. Д**іли, перш за все треба бути людьми, мати повагу до старших.
людина Показати IP 10 Червня 2016 10:48
вибачте за нецензуру,але якого х... було створювати ту нову поліцію ,щоб відмити гроші чи як?Набрали всяку шмаль малолітню,які думають що вони Боги.Ні правил толком незнають,мають ловити грабіжників-то самі ще гірші,хабарники і злодюги і т.д.Не з тих людей треба щось нове створювати
52 Показати IP 10 Червня 2016 11:02
нова поліція - це бандитське угруповання цього ху...ла Авакова. за рахунок своїх опрічніков віджимає тепер біснес і т.д.
Анонім Показати IP 10 Червня 2016 11:02
Понабирали всякого б**ла в ту поліцію от тепер і маємо те що маємо...
йован Показати IP 10 Червня 2016 11:05
На україні слово поліцай , що довгобудуть повязувати з кошмарами минулої війни, звідси і відношення до них, ще треба одягнути їх учорні мундири і дати білі нарукавні повязки
Що до йован Показати IP 10 Червня 2016 12:40
за дурня? Вже майже нема тих поколінь, у яких асоціації з тими воєнними поліцаями, не пишіть дурниць. По всьому світі "поліція" і тільки в нас совдепівська "міліція", нічого поганого в зміні назви нема, справа не в назві, а в якості роботи, а вона, мяkко кажучи, сумнівна. Був випадок , що мене здивував - ввечері, якраз в годину пік, коли повно пішоходів і машин, через міст біля "Нашого Краю" з страшенною швидкістю і гулом пролетів якийсь дебіл на мотоциклі і в цей же час з стоянки біля "Нашого Краю" виповзла поліцейська машина, вони не могли не чути і не бачити порушника-мотоцикліста, який створював аварійну ситуацію і становив загрозу для оточуючих, але преспокійно поїхали в інший бік, в відчинене вікно машини було видно бабу-поліцейську, яка либилась на всі зуби, питання- справді для чого в них вбухали стільки грошей, щоб вони катались на крутих машинах, красувались в новій формі і робили селфі за наші податки?
лучани Показати IP 10 Червня 2016 11:22
Дав би старий совок свій ровер перевірити, і все було б спокійно. Опір поліції є злочином. Совки привикли хамити правоохоронним органам.
Володимир Показати IP 10 Червня 2016 13:06
Бидлоття!!!
057 Показати IP 10 Червня 2016 15:56
тим, д***м треба вчити закони. Ч. 5 ст. 43 ЗУ "Про Національну поліцію": Заборонено застосування фізичної сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї до жінок з явними ознаками вагітності, малолітніх осіб, осіб з явними ознаками обмежених можливостей або старості, крім випадків учинення ними збройного чи групового нападу, учинення збройного опору поліцейському, що загрожує життю і здоров’ю інших осіб або поліцейських, якщо відбити такий напад або опір іншими способами і засобами неможливо. але що можна вивчити за 2 місяці підготовки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus