USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

На Ковельщині розпочали будівництво нової сучасної школи

16 Вересня 2016 10:26
Будівництво нової школи розпочали у селі Вербка на Ковельщині. Зведення навчальних приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів планують провести у дві черги, - йдеться на сайті Ковельської райдержадміністрації.

Перша черга передбачає будівництво навчальних приміщень школи. Друга – зведення блоку їдальні зі спортзалом та майданчиків. Проект на будівництво котельні на твердому паливі з навісом для зберігання палива розробили окремо.

На сьогодні спланували площі території, встановили огорожу, триває монтування блоків та інші підготовчі роботи.

Зокрема проектом передбачено влаштування вимощення навколо проектної будівлі, ремонт мощення біля існуючої будівлі.

Запроектована будівля навчальних приміщень школи - триповерхова, прямокутної форми, передбачена для навчання дітей 5- 11 класів.

Перехід від існуючої частини школи до запроектованих навчальних приміщень передбачили через запроектовану галерею по другому поверху.

Будівництво навчальних приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Вербка забезпечить стабільний навчальний процес. На даний час школа переповнена і навчання проходить у дві зміни. Нині там навчається 379 учнів.

Народжуваність по Дубівській сільській раді стабільно збільшується. Поряд з цим варто зауважити, що в школі навчаються і діти з Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Укрїна Показати IP 16 Вересня 2016 10:46
Скрізь ліквідовують а в Ковелі будують з нуляю.
Місцева Показати IP 16 Вересня 2016 16:03
Справа в тому, що в цій школі частина приміщення занята садочком. І туди ходять діти з района Ватутіна міста Ковеля, де немає школи і садочка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus