USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На хокейній мапі Волині Луцьк – непереможний

3 Квітня 2017 23:42
Після першого ігрового дня відкритого Кубку Волині з хокею зіграні всі матчяі групового етапу, окрім двох. З них і розпочаласчя змагальна програма у неділю, 2 квітня. Ігри і справді важливі, адже визначали пари на фінал та бронзовий матч.

«Луцьк» - «Ковель» - 9:0 (1:0, 3:0, 5:0)

Першими на лід вийшли команди з Луцька та Ковеля. Суперники вже забезпечили місце у фінальній стадії, тому турнірного значення ця гра не мала. Прогнозовано лучани захопили ініціативу і планомірно нарощували свою перевагу. Правда, спершу оборона ковельчан успішно розбивала атаки противника. Першої шайби довелося чекати майже 17 хвилин. Розмочив рахунок Сергій Горбатюк. В наступних двох періодах його колеги охоче приєднались до його ініціативи. Зазначимо, дублем відзначилися Олександр Подзезей та Сергій Русанов.

«Фаворит» - «Володимир» - 4:6 (1:3, 1:2, 2:1)

У протистоянні рівненської та володимирської комнди визначалась доля путівки до фіналу. Команді з княжого міста вагомо допомогла ланка бродівських легіонерів, які задали хороший тон матчу. Вже на 13-й хвилині вони вели з рахунком 3:0. Лише після цього «Фаворит» оговтався і намагався вирівняти гру, але було вже занадто пізно. Цікаво, за гру обидві команди здійснили по 22 удари у рамку суперника, чим завдали чимало клопоту воротарям.

«Фаворит» - «Ковель» - 3:5 (1:1, 2:0, 0:4)

У матчі за третє місце дружина з Рівного з перших хвилин заволоділа перевагою, переважаючи суперника і в техніці катання, і в техніці володіння ключкою, та й в тактичному плані також. Але більшість атак рівненчан були холостими, адже у рамці воріт «залазничників» впевнено стояв 13-річний Даниїл Мілаковський. До слова, наймолоший гравець турніру за матч відбив 33 шайби і пропустив лише три. Та успішної гри в обороні було недостатньо для перемоги. І перед стартом останнього періоду рівненчани лідирували – 3:1. Але третій період перевернув все з ніг на голову – одна за одною до воріт Миколи Сердюка залітають три шайби. А далі – відчайдушний штурм ковельських воріт і шалена гра ковельчан в обороні. За дві хвилини до сирени «Фаворит» переходить на гру в шість польових гравців, але за півхвилини до фінішу Олександр Гушинець виривається з рівненських лещат і кидком від власної синьої лінії вражає порожні ворота «Фаворита» - 3:5.

«Луцьк» - «Володимир» - 5:2 (3:1, 2:1, 0:0)

Господарі льоду були налаштовані в першиі хвилини зустрічі розставити всі крапки над «і». Вже до 10 хвилини лучани лідирували у три шайби. «Володимирці» майже зуміли відродити інтригу. Спершу несподівано відзначився Віктор Трофимчук. А на старті другого відтинку гри Генадій Вагнер вдруге вразив ворота Сергія Тітова – 3:2. На такі дії лучани змоглши відповісти ще двома шайбами. А останній «сухий» період не змінив рахунок на табло – 5:2.

Хокейний клуб «Луцьк» відстояв своє багаторазове звання чкмпіона Волині. А для «Володимира» срібло змагань – теж не менше досягнення. Нагороди третього рангу отримали ковельчани, сенсаційно обігравши рівненський «Фаворит».

«Для нас ці два змагальні дні пролетіли, як одна мить. Це справжнє чоловіче свято хокею, яке ми з нетерпінням щораз чекаємо. Сьогоднішні наші змагання ми присвятили бійцям АТО, аби їх подвиг теж пам’ятали. Хочу подякувати всім, хто допоміг нам в організації Кубку. Особлива подяка благодійному фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» не тільки за допомогу у проведені турніру, а й за те, що допомогли нам зберегти лід, і наші спортсмени можуть ще тренуватися, а ми проведемо ще мінімум онин турір», - розповів президент Федерації хокею Волині Юрій Савчук.

Наступними змаганнями на льоду «Снігової королеви» наприкінці квітня стане дитячий турнір «Соколята» пам’яті Вячеслава Хурсенка.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВУЛИЦЯ МОСКОВСЬКА У ЛУЦЬКУ ОТРИМАЄ НАЗВУ НА ЧЕСТЬ В’ЯЧЕСЛАВА ХУРСЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 4 Квітня 2017 07:37
"Перший хлопець на селі, А в селі дві хати: В одній хаті я живу, А в другій - нікого!"
сeргiй до Коля Показати IP 7 Квітня 2017 10:51
...I поет з тебе теж вшивий!
Ед Показати IP 4 Квітня 2017 09:58
Коля, спробуй вирватись з полону свої комплексів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus