USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

«Миколай пам’ятає про всіх»: святкова акція у Луцьку

19 Грудня 2017 13:13
Уже традиційно у день Святого Миколи Чудотворця, який є покровителем нашого міста, біля пам’ятника Святому Миколаю відбулася акція “Миколай пам’ятає про всіх”.

19 грудня тут зібралися діти з особливими потребами, діти учасників АТО, працівники виконавчих органів міської ради, громадськість, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Юні лучани, учні музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, підготували літературно-музичну композицію, приурочену Чудотворцю Миколаю.
Радник міського голови Ігор Поліщук привітав присутніх зі святом.

“Вітаю зі святом Миколая, який є покровителем нашого міста! Напередодні Новорічно-Різдвяних свят хочу побажати, щоб усіх нас супроводжувало Боже благословіння в усіх справах. Хочу побажати здоров'я нашим близьким, нашим родинам, людям, які з нами працюють, які нас оточують. Хочу побажати, щоб наступний рік став роком позитивних змін в житті кожного з нас, роком успіху для кожного. Давайте будемо, як і Святий Миколай, добрими і милосердними один до одного. Будемо один одному підставляти плече і все у нас вийде. Я щиро вірю, що Миколай є дійсно покровителем нашого міста. І він додасть усім нам мудрості, наснаги, бажання працювати, щоб змінити наше місто на краще”, ­ - сказав радник міського голови.
Він висловив слова вдячності усім, хто наслідуючи приклад Святого Миколая, долучається до організації благодійних заходів: волонтерам, меценатам і благодійникам. Зокрема, службі таксі “Чумак”, “Євро-таксі”, “Морячок”, “Еліт-таксі” та Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна”. Вони разом з волонтерами сьогодні відвезуть подарунки 127 дітям, які за станом здоров’я не змогли прийти на свято до пам’ятника Святому Миколаю. Ігор Поліщук побажав благодійникам, щоб добро поверталося сторицею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus