USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

«Ми проти жорстокого поводження з тваринами»: у луцькому КП «Ласка» – нова очільниця

6 Квітня 2021 10:16
Новою директоркою КП «Ласка» призначили Оксану Богданюк.

Про це стало відомо під час розширеної наради у Луцького міського голови 6 квітня.

Як повідомив міський очільник Ігор Поліщук, Луцьк – проти жорсткого поводження з тваринами.

«Ми добре відносимося до тварин, але сьогодні ми повинні забезпечити таку роботу вашого підприємства, щоб безпритульні тварини не створювали дискомфорт лучанам, аби люди не боялися йти до зупинки громадського транспорту, вести дітей у школи чи садки, йти на роботу тощо. Особливо у таких проблемних мікрорайонах, як, наприклад, ЛПЗ та інші», - звернувся голова до новообраної керівниці.

Він наголосив, що міська влада й надалі буде допомагати КП та протидіяти недобросовісним підприємцям, які відловлюють тварин в інших містах і везуть у Луцьк.

Раніше ми повідомляли, що колишня директорка КП «Ласка» Богдана Новарчук уклала договори з іншими громадами і, здійснюючи там відлов тварин, привозить їх до Луцька. Громадські організації колишньої керівниці КП «Ласка» зареєстровані в її квартирах.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Батько трьох дітей Показати IP 6 Квітня 2021 10:58
Заберіть собак,будь ласка,з пр.Відродження,за Там Там експресом Будь ласка!!!!!!! Діти бояться ходити і гуляти,жах,що робиться
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2021 11:39
Заберіть собак будь ласка з площі перед ательє Зося і з дороги як іти до центрального ринку від медколеджу , та й на ринку також.
Народна прокуратура Показати IP 6 Квітня 2021 14:31
Тепер терміново провести бухгалтерську перевірку приходу-витрат коштів та інвентаризацію майна підприємства за період діяльності цієї бездарної активістки і, за необхідності - до відповідальності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus