USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Музиканти покидають Луцьк: гітарист їде до США. ВІДЕО

8 Липня 2013 12:06
Останній концерт відіграв луцький гурт «Княжий Градъ» вчора, 7-ого липня. Його учасник Олександр Мурзін (на фото) має намір виїхати у США.

З перервами, каже гість телешоу «Ранок» каналу «Нова Волинь», гурт існує майже 10 років. Однак, до вчорашнього концерту команда, власне, як «Княжий Градъ», кілька років не виступала. Були такі проекти як «Н-44» та «Серцевий напад».

Музикант розповідає, що наразі отримав робочий контракт, згідно з яким і покидає Україну. «Здав екзамени, зібрав грошей», - усміхається Олександр.
Їхати він хоче уже через місяць, а рішення щодо зміни місця проживання прийняв орієнтовно півтора року тому.

Зауважимо, його колега і друг з перших класів Олександр Романов теж хоче покинути Луцьк. Щоправда, їхатиме він, певно, до Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus