USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Музей на Волині поповнили експонатами з АТО

8 Лютого 2019 21:03
Нові експонати поповнили експозицію Іваничівського історичного музею про бойові дії на Донбасі, повідомляє музейний простір Волині. Їх музею передав житель Іванич — Петро Нагайовський.

Петро Павлович перебував на службі в українській армії з лютого 2015 року. Майор, командир 2-ї роти батальйону спеціального призначення «Нічні тіні» 14-ої ОМБр.

У боях із ворогом неодноразово виявляв мужність, був поранений, але повертався у стрій. А ще він активний волонтер, учасник Майдану, патріот своєї землі не на словах, а на справах.

Передані військові артефакти з зони АТО послужать популяризації внеску волинян в оборону державного суверенітету і збереженню героїчної сторінки сучасної української історії для майбутніх поколінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ісса Ндойє Показати IP 8 Лютого 2019 22:10
Ще нічого не закінчено, а вже створюються музеї- абсурд... Час покаже і дасть усьому оцінку.
51 незнаменита Показати IP 8 Лютого 2019 22:43
В 14 омбр батальйону спецыального признечення *нічні тіні* неіснує в природі і ніколи неіснувало.Ящик з під гранат і гільзи від 23мм типу ЗУ повині були здані на склад РАО, ато чи оос ой шене не закінчилось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus