USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.46 10.64

Муніципали штрафуватимуть лучан за неприбране зрізане гілля

22 Березня 2018 19:57
З настанням весни лучани почали масово кронувати та видаляти дерева. Це стосується, як приватних домогосподарств, територій ОСББ так і комунальних служб.

Працівники муніципальної варти Луцька під час перевірок наявності ордерів та дозволів на проведення таких робіт, практично завжди вони працюють, маючи на руках усі погоджувальні документи, повідомляють в департаменті муніципальної варти.

"Натомість, зрізавши дерева, вони чомусь забувають прибрати гілля за собою. Найчастіше, відрізаний матеріал лежить просто під деревами, а подекуди й під ногами перехожих просто на тротуарах чи займає всю прибудинкову територію", - йдеться у повідомленні.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до голів ОСББ та керівників ЖКП прибирати на місцях, де проводять планові роботи з кронування дерев. Зрізане гілля необхідно відразу вивозити, а не залишати його на кілька днів чи тижнів на вулицях.

Зі слів муніципалів, за такі дії на порушників очікують серйозні штрафні санкції. І почнуть вони діяти вже з понеділка 26 березня. "Саме до того часу ви маєте змогу впорядкувати території, на яких проводили профілактичні роботи з обрізання дерев", - повідомляють муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 22 Березня 2018 20:04
Нехай муніципали ще скажуть куди його вивозити?
joma до 123 Показати IP 22 Березня 2018 21:33
Не знаєш куди вивозити, не#$й зрізати.
Абориген Показати IP 22 Березня 2018 23:18
Не робіть нічого. Хай воно росте, заростає, гіллячиться і пропадає нагло зслизаючиь. І ви пишайтеся тим, що нічого не робите, і тому вас ніхто не лякає і не штрахує. Прийде літо і ви будите жити у зеленці у якій можна робити все, що забажаєте. Так гроші збережете і наблизитесь до дикої природи.
Коза Показати IP 23 Березня 2018 09:30
Так його потім машиною приберуть. Хоча звичайно краще, коли це роблять оперативно. Надіюсь, що штрафуватимуть з розумом - спочатку попередження, час на усунення і потім штрафи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus