USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Муковоз написав листа грузинці-реформаторці

11 Липня 2016 16:23
Колишній головний поліцейський Луцька Ігор Муковоз, про звільнення якого нещодавно стало відомо, звернувся до Хатії Деканоїдзе з відвертим листом, де «яскраво» охарактеризував свою думку щодо реформи поліції в Україні. Відвертий лист Ігор Муковоз оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хочу звернутись до однієї відомою української реформаторки. Повідомте мені, будь ласка, свою адресу. Через деякий час я хочу відвідати цю насправді казкову країну, цей щирий народ. Можливо, я буду мати нагоду поспілкуватися з Вами про успішні реформи, які провели в моїй (нашій) країні. Обіцяю Вам розмовляти без зайвих емоцій, лише мовою цифр, якими Ви будете дивувати мене, які засвідчать - все стало краще. Я буду дякувати всій Вашій родині за справжнього професіонала, який прийшов на допомогу в нелегкий для нас час.

Ви розповісте мені, як було важко розпочинати реформи, як блискавично визначили корупціонерів та яких видатних результатів Ви досягнули. Про успіхи і проведені атестації поліції на цей час вже будуть ходити легенди. Критерії, за якими відбирались члени атестаційних комісій, стануть взірцем для усього цивілізованого і не тільки світу.

Приблизно за 20 хвилин (які виділили на кожного) визначили непридатність всього керівного складу підрозділу, який я мав честь очолювати. Всі 5 офіцерів були корупціонерами (не важливо, що послужили вони від 15 до 25 років). За двадцять хвилин у цьому розібрались», - пише у соцмережі Муковоз.

Та додає, що буде просити вибачення, що звертався в українські суди, не розуміючи всієї глибини проведених реформ, маючи на увазі позов до суду, у якому оскаржував рішення атестаційної комісії, яка визнала Ігоря Володимировича непрофпридатним.

Зі слів екс-поліцейського, у нього не вистачить аргументів щось заперечити Деканоїдзе і усі його «розповіді про підлеглих, які переживали процес атестації, будуть викликати у неї лише професійну посмішку».

«Мені буде незручно розповідати про те, що говорили мені їхні батьки. Результати роботи будуть неперевершені, Ваші аргументи - професійні та переконливі. Напевно, мені стане зрозумілим, чому на початку проведення реформ люди, які прийшли в поліцію з двомісячною підготовкою, отримували удвічі більше за офіцерів з 10-річним стажем. Я зрозумію кадрові призначення осіб, які притягалися до кримінальної відповідальності, на керівні посади», - зауважує Муковоз.

Та додає: «Хочу щиро подякувати тим людям, які беруть участь в цих процесах, членам атестаційних комісій, які докладають максимум зусиль для змін в цій країні. Вони вірять в справу, якою займаються. Відповідь на запитання, чому саме вони, може дати тільки той, хто їх обирав (можна сперечатись, але про результати цих процесів я хочу поспілкуватись з адресатом)».

Наостанок Ігор Володимирович побажав успіху своїм колегам та наголосив, що, незважаючи ні на що, «переважна більшість із них – справжня».

Своїм новим колегам хочу сказати: переважна більшість із вас – справжні, я бажаю вам успіхів.

«А сьогодні - дякую всім, з ким мав честь проходити службу. Життя триває. І все – буде добре».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
лучани Показати IP 11 Липня 2016 16:32
Менти довели країну до того стану,який зараз. Повна деградація правоохороних органів. Ментів треба звільняти всіх на 100%. Кришування,рекет, бурштин- це заслуга міліції.
АС до лучани Показати IP 12 Липня 2016 10:40
А що цей "пофі" робити вміє ? злочинці в костюмах бюджет пиляють і кого посадив ?
Поліцейський Показати IP 11 Липня 2016 16:37
Щиро! Бруду можна вилити багато, але це один з кращих керівників поліції. Просто підвальним генералам та випадковим депутатами це не зрозуміти. Міський голова зрозуміє це пізніше!
до муковоза Показати IP 11 Липня 2016 16:39
Повністю підтримую Вас, профі звільнили, а недосвідчених залучили до роботи, і сьогодні маєм, те що маєм. Повний крах реформі. Я не працівник і не бувший працівник, і не захищаю пана муковоза а беру реалі сьогоднішнього життя до уваги. Далі мабудь буде веселіше-виросте криміногенна обстановка, закон тайга і т. д.
Лучанин Показати IP 11 Липня 2016 16:45
Щирий лист. Не знав, що поліцейські мають гарне почуття гумору.При непростій посаді яку обіймав цей полковник жодного конкретного факту не привели навіть "активісти". Складається враження особистої помсти Шпиги . Ставши генералом він не зрозумів, що Лапін це ще не всі жителі області.Офіцер зажди повине сказати маю честь. Успіхів полковник. На все воля .....
Олег до Лучанин Показати IP 11 Липня 2016 18:48
В свій час працював з Ігорем Володимировичем в одному підрозділі. Дуже хороша ЛЮДИНА, а саме людина. Це не якісь Басалики і т.д. і т.п.
КЛАВА Показати IP 11 Липня 2016 16:57
Усе вірно - час покаже ....
Депутат Показати IP 11 Липня 2016 16:58
Вважаю справедливим голосування за підтримку цього полковника. При непростій ситуації при проведені реформ він залишився людиною зі своєю точкою зору Ви багато таких знаєте в поліції.час дасть оцінку цим подіям. Думаю, що не тривалий !
віто Показати IP 11 Липня 2016 17:17
Невже Муковоз писати навчився, щоб залишитись працювати в поліціїї?
13 Показати IP 11 Липня 2016 17:20
Класно сказано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вася Показати IP 11 Липня 2016 17:49
очікую коли ці грузини ще і Україною будуть розшукуватись!!
111 Показати IP 11 Липня 2016 18:22
Віто більше не кури .муковоз не залишаетьсЯ а пішов.шпига паркетнік.не дай бог . Біда.будете ви самі і опери і слідчі
дідо Показати IP 11 Липня 2016 19:30
Якшо Муковоз такий спеціаліст, то нехай покаже себе у підрозділі Сова.
Горохів Показати IP 11 Липня 2016 21:26
Пам'ятаю цього порядного лейтенанта. Полковник він теж справжній. Час покаже чекайте
ОООО Показати IP 11 Липня 2016 22:02
Чому ніхто не розказує про ментів з 10-ти річним стажем як вони виконували їм доведений план, про бабла яке вони брали і зупиняли усіх підряд. Так до цього треба було іти десять років
11111 Показати IP 11 Липня 2016 23:49
молодих лейтенантів які випустилися заставляли відпрацювати за ті роки які навчався, поставивши на посаду дільничого без транспорту а в 90 ще маршруток небуло в помині треба було добиратися в свої села які розкидані по кінцях району. , тому-що молодий лейтенант працюй,зарплату давали раз в квартал або в півріччяру доводили палан по протоколах, виписка преси спонсорська допомога і вперед. Получивши пару доган починаїш думати начинаєш підходити до кервників просити гроші і начинаїш викручуватись. Пропраюавши кілька років віддавши дань державі хочиш кинути але роки пройшли і все починати спочатку з нуля а діти хочуть їсти отак лучші роки віддасиш чаргуванню нічним перевіркам постійним виїздам бо вселах постійно , як не крадуть то бються і тут прийдуть патріоти в комісії які розікрали за копійки колгоспи скупили за безцінь магазини, склади заробивши гроші на контробанді сміючись з того дільничого якому сам тикав гроші щоб той закривав гроші на його справи або платив вище , щоб дільничому милили шию коли до нього носа всуне і на атестаці вижинуть як паршивого кота - а роки неповернути і де прада..
муковозу Показати IP 12 Липня 2016 00:51
ПРИПЕНИ САМ СЕБЕ ТУТ ВИХЗВАЛЯТИ! Усі добре знають хто ти є насправді! І ніякий ти не профі, а делитант з надмірим цинізмом і жадністю.... У тебе нвіть юридичної освіти немає!!
Людмила до муковозу Показати IP 12 Липня 2016 09:30
Колись в суд справи йшли після досконалого слідства, всіх слідчих звільнили. Тому зараз справи в суді розвалюються. Так зараз звільняють суддів спеціалістів, а наберуть ...
Олег до муковозу Показати IP 12 Липня 2016 13:37
Друже! А до чого тут освіта. Освіта -це одне, а от практика зовсім інше, а якщо тупень в роботі, то хоть Ярослава Мудрого май, а толку не буде ніякого.
1234 Показати IP 12 Липня 2016 09:41
Скоро цих грузинських виродків, яких розшукує за злочини власна країна, будуть судити ще й в нас. Головне - врахувати грузинський досвід і не дати їм втекти.
ммда Показати IP 12 Липня 2016 11:11
про ківерці напиши краще
Олег до ммда Показати IP 12 Липня 2016 13:39
А чому так всі бояться, хоча б ім"ясвоє написати (вірне), не говорячи вже про прізвище?
луцкий Показати IP 12 Липня 2016 14:05
балабол і крахобо той ваш справжній полковник. пане Шпига - респект!! раніше треба було зерно від полови відчистити
вова Показати IP 12 Липня 2016 14:53
ті, які ледве закінчили навчання.... які запити розносили.... зараз стали дуже чесними працівниками і їх ставлять на керівні посади... ТОМУ і крах в правоохоронній системі, бо керують неуки.... а розумні, профі.... лишають службу бо їх звинувачують в корупції.....
а той його заступник Показати IP 12 Липня 2016 18:30
карпук здается якій приховував криминальні злочини також листа написав чи надалі кришуе злочинність
Орд Показати IP 12 Липня 2016 18:38
Текст непоганий, конкретики мало.
Юрій Показати IP 14 Липня 2016 00:38
Пане Муковоз а ви своіх працівників навчили виконувати професійний обовязок за зп яке вони отримують в т.ч Шишоліка який мав би мав би це робити!!!! Боженька високо і все бачить а то вам в решті решт і море поколіна і Деканоїдзе винна
Юрій Показати IP 14 Липня 2016 00:47
Я був в Вас на прийомі де рішення питання брехун геть геть і ще раз геть професіонал за*?*??ний!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus