USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Між волинськими дітьми та вогнем – лише вогнегасники?

18 Вересня 2012 17:31
Навчальні заклади Волині недостатньо забезпечені вогнегасниками, а пожежні сигналізації встановлені у незначній кількості освітніх установ.

Про це йшлося 18 вересня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Так, начальник регіонального управління Держтехногенбезпеки Микола Кревський розповів, що цьогоріч керівники освітніх закладів придбали 450 вогнегасників. «Згідно з нормами, потрібно придбати ще 280 та провести технічний огляд 627», ‒ зауважив чиновник.

Водночас він поінформував, що є заклади, де не приділяють значну увагу пожежній безпеці. Зокрема, йшлося про Володимир-Волинський, Луцький, Іваничівський райони та Луцьк.

Заступник начальника обласного управління освіти і науки Георгій Грушка теж розповідав про недопрацювання в закладах освіти. Він відзначив, що лише «незначна частина» навчальних закладів обладнанні пожежною сигналізацією. Та й забезпечення вогнегасниками «шкутильгає».

Щоправда, він оптимістично додав, що проблему придбання вогнегасників можна легко вирішити, бо ці засоби – дешеві. Так, 5-літровий обійдеться 174 гривні, а дволітровий – 108 . «Це питання можна вирішити позитивно до початку опалювального сезону», ‒ резюмував чиновник.

Щодо встановлення сигналізації в навчальних установах, у виступі чиновника переважав скепсис. Мовляв, потрібно знайти гроші не лише на обладнання, а й на проектну документацію.

Начальник територіального управління МНС України в області Володимир Грушовінчук частково погодився з Грушкою, але висловив переконання, що вогнегасники потрібно закупити в школи негайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 18 Вересня 2012 18:00
якби ви меньше крали тоб було все добре .неоткрили пару школ через порушення а не брали гроши. тогда бувби порядок .немає у вас совести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus