USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Між «Ягодином» і Любомлем - нова «пожарка». ФОТО

27 Листопада 2012 16:13
У селі Старовойтове Любомльського району відтепер працює пожежний пост, який обслуговуватиме не лише населені пункти, а й митний пункт пропуску «Ягодин».

Відкриття пожежного посту відбулося 27 листопада.

Під час заходу перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко відзначив, що облаштування посту - це продовження роботи обласної влади щодо покращення прикордонної інфраструктури. «Та приведення її до європейських стандартів», - додав він.

А начальник територіального управління МНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук назвав відкриття посту «знаменною подією». Мовляв, відтепер МНС-ники можуть оперативно реагувати на всі надзвичайні події техногенного та природного характеру, які можуть статися на «Ягодині».

Окрім цього, він вручив працівникам посту ремонтний комплект для реагування на дорожньо-транспортні пригоди. Для прикладу, спеціальні ножиці, якими можна розрізати метал.

Також на захід завітали гості з Польщі: староста Хелмського повіту Люблінського воєводства Павло Чехан, комендант Держпожежслужби Люблінського воєводства Тадеуш Мілевський та заступник голови добровільного пожежного товариства міста Новий Двор Мазовецький Богдан Марковський.

Вони теж привезли подарунки. Так, українським пожежникам вручили унікальні, зі слів Марковського, шоломи. «Їх в Україні ще немає. Їх тільки 100 зробили», - зауважив він.

Водночас польський рятувальник продемонстрував ліхтарі, які можна прикріпити на шоломи. Марковський стверджує, що, вдягнувши їх, людина навіть у густому диму бачитиме на 5 метрів.

До слова, до цього дня найближча пожежна частина знаходилася за кільканадцять кілометрів у Любомлі.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus