USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Міліція хоче дивитися злочини по телевізору

16 Січня 2012 17:50
У Ковелі хочуть запровадити систему відеоспостереження у громадських місцях та встановити засоби екстреного зв’язку «громадянин - міліція».

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міськради.

Під час засідання ради безперервної профілактики правопорушень і злочинів розглянули звернення виконувача обов’язків начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області щодо виділення коштів для впровадження та встановлення в місті Ковелі системи відеоспостереження та засобів екстреного зв’язку «громадянин - міліція».

Заступник начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Руслан Силка повідомив про те, що технічні засоби необхідні міськвідділу для контролю за станом охорони громадського порядку на території міста, більш оперативного реагування на правопорушення у громадських місцях та контролю за несенням служби патрульними нарядами.

Така система відеоспостереження уже встановлена і успішно використовується у Нововолинському міському відділі міліції.

Заступник Ковельського мера Ігор Прокопів зазначив, що міською Комплексною програмою профілактики правопорушень і злочинів на 2012-2015 роки, яка була прийнята на грудневій сесії Ковельської міської ради, передбачено придбання та встановлення системи відеоспостереження у місті.

Але ця робота повинна проводитись поетапно, щоб у результаті досягти максимального ефекту від її впровадження. Відеоспостереження має повністю задовольняти і забезпечувати цілі і завдання з охорони громадського порядку в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грыцько Показати IP 16 Січня 2012 18:13
Міліція хоче при журналистах дивитися злочини по телевізору, в остальное время - пАрнуху...:)
тиць-здиць Показати IP 17 Січня 2012 00:42
Міліція хоче дивитися злочини по телевізору. Добре, що хоч не слухати по радіо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus