USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Мешканці Єнакієвого оголосили терористам «голодний» бунт

18 Листопада 2014 09:50
Мешканці підконтрольних терористам територій на Сході України піднялися на "голодні" бунти. У Єнакієвому на Донеччині кількасот жінок прийшли до бойовиків вимагати грошей, ідеться в сюжеті ТСН.Ранок.

У самопроголошеного мера просили виплат на дітей. Так званий виконувач обов'язків Єнакієвського міського голови пообіцяв з'їздити за грошима до Донецька. Розлючених єнакієвських жінок вдалося заспокоїти лише, коли між ними розділили сотню продуктових наборів.

Так само виплат вимагали у підконтрольному терористам Торезі. А в Червонопартизанську зібрався тисячний жіночий бунт із вимогою до бойовиків залишити їхнє місто. Дві тисячі мешканців Свердловська намагалися прогнати так званих "ополченців" та російських "казаків". Бунтівників розганяли люди з автоматами.

Раніше повідомлялося, що в окупованій бойовиками Макіївці почалися голодні бунти проти "ДНР". Люди перекрили дорогу і вимагають у бойовиків обіцяні безкоштовні продукти.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
толік Показати IP 18 Листопада 2014 10:03
Так тепер хай годують і платять гроші і будують будинки тим у кого це забрали.! Люди вимагайте від них тоді побачите яку вони пісеньку будуть співати так далі не може бути
віктор Показати IP 18 Листопада 2014 10:03
просипаються люди...скоро російським фашистам на донбасі гаплик
Анонім до віктор Показати IP 18 Листопада 2014 11:30
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 11:29
чим їм Україна не вгодила, я так і не зрозуміла. тепер хай в днр і лнр вимагають виплат, раз рідна країна їм була такою вже поганою......
Ха-ха Показати IP 18 Листопада 2014 13:50
Вкотре переконуюся, що тупість людей безмежна. Чому люди не цінують те, що мають? Виплати на дітей їм подавай. Може ще й хліба завезти? Сепарам пофігу люди, вони свою ЗП з Москви отримають, а народ хай хоч повимирає, нікого то не турбує. Велкам ту Русскій Мір!
в Показати IP 18 Листопада 2014 16:31
А гіде даунчанін со сваімі умнимі умозаключеніямі?!!! Коментуй, !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus