USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Мешканці луцького будинку скаржаться на непрацюючий ліфт

31 Січня 2018 10:44
Мешканці 1 під’їзду будинку №5 на бульварі Дружби народів скаржаться на непрацюючий ліфт.

Про це йшлося 31 січня під час засідання 37 сесії Луцької міської ради.

Представниця будинку №5 бульвари Дружби народів зауважила, що ліфт зупинили ще 14 вересня.

«Ми не можемо добитися толку. Ми зверталися до ЦНАПу, але нам не дали відповіді. Ми вирішили написати заяву, щоб нам допомогли. У під’їзді живуть пенсіонери, зокрема серед них є багато лежачих», - говорить жителька.
Депутат Алла Надточій почала вимагати звіт про ремонт ліфтів.
Втім депутат Ігор Поліщук зазначив, що попередні рік був складний як в політичному, так і господарському плані. Також додав, що про проблему ліфтів у міській раді добре знають, профільні департаменти працюють у цьому напрямку.

"Вже скоро буде екватор нашої каденції. Я хочу, щоб кожен поставив запитання, що я зробив. Тут є депутати, які були при попередній каденції і виступи з критикою були цинічніші. Але їх ніхто не пам’ятає, адже депутатів пам’ятають по справах. Тому не потрібно показувати тут політичні амбіції", - каже Поліщук.
Як зауважив депутат Євгеній Ткачук, цей будинок знаходиться на його окрузі, втім мешканці до нього не зверталися.
«Сьогодні вперше дізнався про ситуацію, яка склалася із непрацюючим ліфтом у будинку по бульвару Дружби народів. Ліфт відключили ще 14 вересня, а в цьому під’їзді більшість жильців – люди пенсійного віку. Шкода, що мешканці не звернулися до мене напряму ще в минулому році, ми б разом уже давно вирішили це питання.

Люди розповіли, що писали звернення в різі інстанції, однак до мене інформація про проблему раніше не надходила. Тепер візьму це питання на контроль і шукатиму рішення даної ситуації. Дивує те, що людям висунули вимогу здати на ремонт ліфта 1700 гривень із кожної квартири. На основі чого була виведена така сума, будемо вивчати. Коли ж визначимо об’єктивну вартість ремонту цього ліфта, можливо, кошти на ремонт будуть виділені із депутатського фонду», – зазначив депутат.

Тож, директору департаменту ЖКГ Юрію Красю доручили поспілкуватися з мешканцями, аби вирішити цю проблему.

Зауважимо, що у Луцькій міській раді підписали договір із підприємством з Рівного, яке ремонтуватиме ліфти у місті. Зокрема, ТОВ "Арм-Еко" з Рівного за 2 місяці має відремонтувати близько 50 ліфтів у місті. На ремонт ліфтів у багатоквартирних будинках із бюджету міста буде додатково виділено 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
своя думка Показати IP 31 Січня 2018 12:34
Соборності 16 так само ліфт віключено з вересня 2017 року, пожилим пенсіонерам як виходити на вулицю? Все правильно владу це питання не цікавить. Моя пропозиція відключити ліфт у областій раді на київському майдані і запустити його тільки після всіх ліфтів у жилих будинках хай чиновники потопають на девятий поверх своїми ногами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus