USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

«Мегамозку» Волині подарували більше мільйона гривень

19 Червня 2015 18:45
На Волині третій рік поспіль відбувся масштабний проект, спрямований на підтримку обдарованої молоді краю «Мегамозок», – повідомили організатори заходу.

Сам проект тривав у два етапи: в рамках першого 7354 учні отримали подарункові сертифікати на суму 150 гривень від СОК «Адреналін Сіті». Загальна вартість сертифікатів становить більше мільйона гривень.



Загалом, цьогоріч в проекті взяли участь всі міста і райони Волинської області, а це понад 500 шкіл.

Сьогодні, 19-го червня, відбулося підбиття підсумків другого етапу, в результатів чого визначилися три щасливчики серед переможців обласних олімпіад, які отримали сертифікат на знижку на навчання в Комп’ютерній Академії «ШАГ».

Загалом, у другому етапі взяло участь 55 обдарованих дітей, які зайняли перше почесне місце на обласному рівні.

Визначення переможців відбулося шляхом вибіркового жеребкування. Відтак, троє юних талантів, а це Орест Скороход, учень НВК із села Підгайці Луцького району, Мар’яна Веремчук, учениця НВК №3 Володимир-Волинського та Михайло Павлюк, учень Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 отримали можливість здобути одну з найбільш популярних професій на сучасному ринку праці: програміста, дизайнера або системного адміністратора.

Зазначимо, що ініціаторами створення Фонду розвитку обдарованих дітей «Мегамозок» стали СОК «Адреналін Сіті», мережа супермаркетів «Наш Край» та Волинська філія КА «ШАГ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ідіот Показати IP 20 Червня 2015 20:40
Nou Camp - latest news
пашуня Показати IP 12 Серпня 2015 23:00
Це тіпа Шаг? Друзі вчаться. Кажуть важковатенько. Меж собі забєцать. Айті- прогрес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus