USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.00 41.30
  • PLN 10.35 10.50

Матіос звинуватив Горбатюка у провалі справи щодо Майдану

28 Травня 2017 17:39
У відсутності розслідувань щодо головних справ в Україні, зокрема і справи злочинів на Майдані в 2013-2014 роках, винен начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив головний військовий прокурор країни Анатолій Матіос, повідомляє Цензор.НЕТ.

«Будь-яка проблема має прізвище. Прізвище недорозслідуваного Майдану чи не притягнення до відповідальності за побиття Автомайдану і т.д. у системі органів прокуратури - одне. На моє глибоке переконання, це нездалий, неефективний, неспроможний закінчити те, чого вимагає суспільство, Горбатюк разом із усіма своїми прибічниками та прихильниками», - заявив Матіос.

Військовий прокурор зазначив, що за три роки Горбатюк не зміг закінчити жодної справи, підкресливши, що «системно нічого не зроблено».

«На обшук до Клюєва він йшов через півтора року після його втечі і відправляв обвинувальний акт на заочне засудження Клименка в Печерський суд, вказуючи неправильну адресу. І суд законно повертав це все, законно мотивуючи, що людині не вручили цей акт», - розповів Матіос.

Та, за його словами, в таких випадках Горбатюк «відразу ж біжить до своїх друзів-грантоїдів», через ЗМІ заявляє про те, що йому не дають працювати.

«Йому завжди щось заважає. Якщо людина неспроможна щось зробить, вона має піти, аби звільнити місце тому, хто на щось здатний. Не можна давати суспільству надії, які потім вдарять по усій системі», - підсумував військовий прокурор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Горбатюк Показати IP 28 Травня 2017 20:45
Якщо я скажу правду то буде ще один .........Правда дуже гірка.......
Добре Показати IP 28 Травня 2017 20:52
Що ти по Іловайську по Муженку ,по Литвину провів обалдене розслідування.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus