USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Матері військового РФ Агеєва дозволили зустрітись з сином в Україні

23 Липня 2017 07:00
Мати російського військовослужбовця Віктора Агєєва Світлана заявила, що їй відомо про інших громадян РФ, які воювали в Україні. За її словами, вона знає жінку, чия дитина загинула на Донбасі.

Відео опублікувала прес-служба СБУ в YouTube, повідомляє Гордон.

22 липня Світлана Агєєва зустрілася у Старобільську Луганської області зі своїм сином.


25 червня штаб АТО повідомив, що військовослужбовці Збройних сил України ліквідували в Луганській області диверсійно-розвідувальну групу противника. Зокрема, було затримано російського контрактника Агєєва.

Світлана Агєєва сказала, що востаннє спілкувалася із сином телефоном 30 травня. Сам російський контрактник заявив, що перебував у Луганській області з березня.

Мати Агєєва розповіла, що військове відомство РФ заперечує, що її син є військовослужбовцем, і вона не підозрювала, що син перебуває в Україні.

12 липня було оприлюднено звернення Агєєвої до президента України Петра Порошенка, в якому вона просить помилувати її сина. 21 липня вона в супроводі журналіста "Новой газеты" Павла Канигіна приїхала до України.

22 липня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що в Старобільську Луганської області проходить зустріч Агєєва з матір'ю. Грицак закликав Світлану Агєєву після зустрічі із сином звернутися до президента РФ Володимира Путіна з проханням про звільнення всіх українських заручників, яких утримують бойовики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама Показати IP 23 Липня 2017 09:35
це не мати а **** яка породила безмозглого вбивцю українців
УкраЇнець Показати IP 23 Липня 2017 12:46
Чому його називають військовополоненим. Російські збройні сили від нього ж відмовились. А значить він простий злочинець і терорист не тільки з точки зору українського і міжнародного законодавства, а й навіть згідно законодавсства тієї ж росії (УК РФ, Статья 208. "...участие на территории иностранного государства в вооруженном формировании, не предусмотренном законодательством данного государства...наказывается лишением свободы на срок от восьми до пятнадцати лет."). Судити його і крапка. А то влаштовують тут щось незрозуміле, поки наші хлопці там гинуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus