USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Маленьку лучанку рятують від епілепсії, потрібні кошти

18 Травня 2016 08:17
4-річній лучанці Неллі Приймачук збирають гроші на лікування у Німеччині.

Про це інформують у групі «Допоможемо Неллі перемогти хворобу!» у Вконтакте.

У Неллі – генералізована епілепсія з частими клонічними припадками, терапевтично резистентна.

Зі слів тітки дитини Альони Приймачук, дівчинка дуже смілива та сильна духом. Мовляв, її батьки іноді дивуються її оптимізму, який допомагає пережити щоденні біль та страждання, - інформує Волинське агентство розслідувань.

«Останні кілька місяців дівчинці все гірше і гірше. Кожного дня стаються приступи епілепсії, які повторюються серіями і можуть йти безкінечно, наростаючи спочатку від 30 секунд до 10 хвилин, поки не вколять укол сібазону, сильного протисудомного медикаменту, транквілізатора, психотропного засобу. Організм Неллі, очевидно, звикає до препарату, бо останнього разу сібазон не допоміг і дівчинка потрапила до реанімації, де лікарі ще довго боролися з її приступами», – йдеться у повідомленні.

«Неллі дуже любить діток, читати книжки, мультики. Всупереч судомам, які руйнують її життя, інтелектуальний розвиток Неллі відповідає віку, вона знає безліч віршиків, пісеньок, вчить букви, рахує, дуже хоче навчитись читати, адже це її улюблене заняття – вона може годинами сидіти на дивані, розглядати малюнки і «читати». Але іноді їй, як і іншим діткам, хочеться побігати, подивитись мультики, поплавати в басейні, та, на жаль, цього їй робити не можна, бо можуть спровокуватись нові приступи», – розповіла родичка маленької лучанки.


Наразі дитині потрібне лікування закордоном. Прийняти Неллі погодилася німецька клініка «Vogtareuth», виставивши рахунок на 18580 євро.

Батьки просять усіх небайдужих допомогти зі збором грошей та врятувати донечку. Реквізити для переказу коштів: ПриватБанк – 4149 4378 6266 2986 – Приймачук Ольга Вікторівна (мама Неллі).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олег Показати IP 15 Травня 2016 15:12
У мого сина той самий діагноз вже 16 років.дежава спромоглася дати 3 групу інвалідності. ніякі фонди ні волонтери ніхто не допомагав, кошти на закордонні клініки не збирав, хоча виховую сина один.в нього теж є хист до малювання свого часу були виставки його робіт і по місцю навчання і в будинку культури.а лікую і виховую сам. чому одним на лікування і волонтери і фоди збирають а другим нічого??
Inna до Олег Показати IP 15 Травня 2016 21:26
Олег, я знаю, що епілепсія буває з різною частотою приступів, і мабуть у вас легша форма, тому ви змирились. А тут маленька дівчинка, яка не живе без уколів, постійно перебуває у лікарні... І якщо українські лікарі безсилі, то порятунку потрібно шукати тільки за кордоном!Це батьківський обов'язково боротися за здоров'я і краще майбутнє для своєї дитини! Я думаю, всі хто стикаються з такого роду проблемами неодмінно повинні звертатись по допомогу до оточуючих, і як бачимо добрі небайдужі люди є на світі. Здоров'я Неллічці!
Юрій Показати IP 15 Травня 2016 20:47
Коли в доці були приступи в проміжку 4 днів, ми надіялись що вона переросте. Наразі серії приступів доходять до 25 на добу, вона сама неможе ні пересуватись, нічого робити. За цей тиждень ми побували тричі в реанімації де її виводили зі стану постійних судом. Якщо у вашого сина легші спробуйте звернутись у Харків, направлення дає місцеве відділення охорони здоровя. Ми обїздили всю Україну і нам порадили їхати за кордон.
Олег до Юрій Показати IP 16 Травня 2016 06:56
в мене на руках ще і друга дружина - інвалід 1 групи -\цукровий ампутація ноги\ і в мене нема коштів десь їздити.
Ая Показати IP 15 Травня 2016 23:50
Рекомендую лікувальну рослину яка називаєтся: ШОЛОМНИЦЯ БАЙКАЛЬСКА або SCUTELARIA BAICALENSIS. Ця диво рослина (її корінь) ЛІКУЄ всі прояви недуг нервової системи і що цікаве епілепсію теж. Крім того вживаючи її, можна позбутись привички питя, палення цигарет і вживання наркотиків. Віриться мені, що в Україні можна її придбати у крамницях які продають трави- лікувальні. Можна їх теж придбати, в китайськіх аптеках, якщо такі є там де живете. Багато інформацій про шоломницю можна знайти в інтернеті. Прохання до модератора не викидайте моєї поради. Ніколи не знати що кому трапиться. Може й вашим близьким а може й вам трапиться погане. Ми не застраховані від біди.
Ая Показати IP 16 Травня 2016 00:00
Ще раз, якщо вже будете мати ШОЛОМНИЦЮ корінь треба змолоти, він дуже твердий, тому пропоную перепустити його через мясорубкут а пізніше через машинку до меленя кави. Приготовувати треба ось так: одну чану ложочку всипати до 250 (склянку) кіпячої води і варити на вільному вогні 8 хвилин. Випивати теплий вивар 40 хвилин перед їжею. Пропонують 3 рази на идень, тому то вірю, що одноразаво можна зварити 3 ложочки, так щоб було на день. Дослідники стверджують, що недуга відходить геть вже після 3 тижнів, але пити не шкодить ще довше. Зичу вам всім кріпкого здоровя.
Зацікавлений до Ая Показати IP 16 Травня 2016 14:55
Не радьте людям неперевірених диво-засобів від усього-всього. Епілепсія складна хвороба з багатьма видами і ускладненнями - і тут не може бути універсального лікування. Ви за свої коментарі ніякої відповідальності не несете, а люди від розпачу можуть можуть повірити у чудо-зцілення.
Ая до Зацікавлений Показати IP 16 Травня 2016 22:23
Якщо ти зацікавлений тоді іди до школи і навчайся. Тоді заспокоїш своє незнання і може зрозумієш, що скоріш ніж критикувати треба навчатись і на те немає ради. Мені для прикладу цікаво звідки в Україні так багато всезнайків а користі з того "О"! А те чи інформацію про лікувальні властивості рослин зараховувати можна до коментарів, це слідуючий доказ нерозуміння проблеми.
Зацікавлений до Ая Показати IP 17 Травня 2016 00:41
Зрлзуміло - до вас звертатись подумати про власну відповідальність сенсу не має. Тому просто звертаюсь до батьків маленькоі дівчинки і до тих хто захоче спробувати подібні засоби. Не вірте, просто не вірте таким порадам і таким людям. Вони не несуть ніякоі відповідальності за те, що говорять. І ці всі "народні і нетуральні" засоби ніякоі користі не принесуть, а ви лише витратите свій час, гроші і отримаєте невідомо які побічні діі. Бережіть себе і скептично ставтесь до подібноі інформаціі.
Я тато доці Показати IP 16 Травня 2016 01:16
Дякуємо за пораду, але будемо старатись поїхати в германію. Надіюсь нам допоможуть.
Серж Показати IP 16 Травня 2016 09:06
ТГК - природна сполука якою успішно зменшуть частоту приступів. Крила Фенікса - Роберта Мелемейда навчить самотужки отримувати іі.
Зацікавлений до Серж Показати IP 16 Травня 2016 14:58
Ще один чудо-цілитель з диво-ліками. Де ви такі назви вигадуєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus