USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Маленькі лучани долучилися до великоднього дива

8 Квітня 2017 18:41
Проект «Великодня майстерня», який стартував минулого тижня, продовжує тішити маленьких лучан.

До прикладу, у приміщенні Палацу культури міста Луцька відбулося декілька майстер-класів за участю майстрів народних промислів.

Зокрема, діток вчили робити паперового ангела в техніці макро-квілінг, або ж ліпити з глини фігурки.
Найсолодшим майстер-класом став розпис різнокольоровою глазур’ю медового печива. Дітлахам аж нетерпілося якнайшвидше з’їсти свої творіння.
За ще одним столом діти могли зробити веселого півника з лісової трави. Як з’ясувалося, виготовити такого півника – нескладно. А зроблений він з природніх матеріалів – сухої лісової трави, зібраної влітку, квасолин ниток та кількох шматочків шкіри і заготовки з картону.
По тому відбулася ще одна майстерка, яка найбільше підходить до тематики майстерні. Діти вчилися виготовляти писанки. Писачками вони наносили вік на шкаралупки, а потім спостерігали, як після кількох секунд у воді з фарбою, біле яйце перетворюється на писанку.
А коли нанесені всі шари і знятий віск – виявляється, що біла шкаралупа перетворилася на різнокольорову, розмальовану зірочками, квітами, крапками та іншими елементами, які дітям підказала фантазія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus