USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Луцький прикордонний загін поповнився новими бійцями, з яких - 3 дівчини

8 Квітня 2016 17:13
Луцький прикордонний загін поповнився новими бійцями та подякував демобілізованим військовослужбовцям.


Урочисті заходи з нагоди складання військової присяги на вірність народові України прикордонниками, нещодавно прийнятими на військову службу за контрактом, відбулися сьогодні, 8 квітня 2016 року, в управлінні Луцького прикордонного загону.

Про це повідомив помічник начальника загону, начальник прес-служби Олег Личковський

Чотири військовослужбовці, троє з яких - дівчата, зі зброєю в руках поклялись обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність.

Крім цього персонал прикордонного загону вшанував військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації, які відслужили встановлені строки та звільняються в запас. Під час проходження служби військовослужбовці отримали практичні знання і вміння з охорони державного кордону та показали, що здатні працювати в нових умовах обстановки, забезпечувати якісне виконання покладених на них завдань. Частина військовослужбовців, які звільняються в запас, виконували обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, де вони з усією відповідальністю захищали мир та спокій Батьківщини.

Перед вишикуваними на плацу охоронцями кордону виступив Голова ветеранської організації Луцького загону почесний прикордонник України генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський. Він побажав молодим прикордонникам наснаги в опануванні професією, а військовослужбовцям, що звільняються в запас висловив велику офіцерську та батьківську вдячність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
555 Показати IP 8 Квітня 2016 19:16
молодці
) Показати IP 8 Квітня 2016 22:41
Підписав контракт , втратив майбутнє )
Ая Показати IP 9 Квітня 2016 01:53
Питаю: Модераторе як можете лопускати такі неологізми до відома читачів ...."в нових умовах обстановки". Те що ваші дописувачі роблять все, щоб знищувати українську мову, читачі знаюсь не від нині, але Ви мали б дбати, щоб такого не було. Тож нормально мало б бути: в нових умовах. При чому ту обстановка-московське слово?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus