USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Луцький муніципал поставив на ноги шахрая-«інваліда»

25 Листопада 2018 16:05
Лучан закликають бути обачними, оскільки в центрі міста розгулює шахрай, який прикидається інвалідом.

Про це повідомили на сторінці луцьких муніципалів у Фейсбук.

Як зазначається, інспектор департаменту муніципальної варти Луцька сьогодні виявив чоловіка, який просив милостиню поблизу облмуздрамтеатру.

Інспектор вирішив допомогти людині з інвалідністю, адже на вулиці дощ, а чоловік сидів на мокрій бруківці в центрі міста. Однак той відмовився, сказавши, що не потребує допомоги, а милостиню просить, бо така у нього робота. Тоді муніципал вирішив викликати на місце події медиків, щоб вони оглянули кремезного чоловіка без ноги. Однак і цього разу чоловік відмовився і від цього.

Тим часом, як тільки інспектор відійшов від «попрошайки», той почав вставати на ноги.

«Неіснуюча нога враз виросла. Він зняв з неї дві ганчірки, якими вона була перемотана та став утікати в сторону центрального ринку.

Лучани будьте пильні, коли робите добрі справи та допомагаєте тим, хто цього справді потребує», - застерігають на сторінці муніципалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Листопада 2018 16:39
От вам, журналісти і муніципали, і спільна робота - зробіть серію статей про таких "просящих", перевірте їх спільними зусиллями. На Луцьк їх максимум зо два десятки, таких що постійно світяться на ринках і в центрі. А ми вже будемо тоді знати, чи дійсно допомога потрібна, чи то люди так працюють на себе і "дядю".
вадос Показати IP 25 Листопада 2018 17:43
а муніципали в нас дуже заняті !!!!
Проходив мимо Показати IP 25 Листопада 2018 19:15
Муніципал мене попросив, щоб я його цигаркою сьогодні пригостив. Шкода я не звернув уваги, був би відгріб від мене той одноногий.
Влад Показати IP 25 Листопада 2018 20:02
Дайте мито нормальне на эвробляхi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus