USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцьким «вундеркіндам» дали мільйони

25 Квітня 2012 08:53
Цього року Луцька міськрада виділила значні гроші на підтримку талановитої учнівської молоді – 3,4 мільйона гривень.

Про це під час привітання переможців та учасників конкурсів «Учень року-2012» та «Учитель року-2012» розповів міський голова Микола Романюк.

«Ми на вас надіємося, тому що ви будете творити майбутнє нашого міста, області та держави. Не дивлячись на фінансові труднощі, міська рада в цьому році виділила 3 мільйони 400 тисяч гривень на підтримку творчих, обдарованих діток», - зауважив Романюк. З його слів, небагато міських рад в Україні виділяють такі кошти на підтримку «вундеркіндів».

Переможницею конкурсу «Учень року-2012» стала вихованка 11-го класу луцької гімназії № 21 Наталія Єсип.

Переможцями конкурсу «Учитель року-2012» у декількох категоріях стали вчитель біології НВК «Гімназія № 14» Таміла Косміна, вчитель етики школи № 23 Наталія Солдатенко, вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи-колегіуму І-ІІ ступенів № 11 Святослав Губський, вчитель української мови та літератури навчально-виховного комплексу № 9 Наталія Члек та вчитель англійської мови гімназії № 18 Тетяна Піменова.

Можливістю привітати кращих вчителів Луцька скористався також секретар міськради Григорій Пустовіт. «Я хочу, щоб наших вчителів цінували так, як вони вкладають свою душу в учнів, нагороджували так, як того заслуговує їхня праця», - зауважив Пустовіт. Окрім того, він побажав школярам-учасникам конкурсу «цінувати цей перший успіх, якого вони досягли у своєму житті, не збавляти обертів і завжди пам’ятати, що кращим бути важко, але треба, якщо Бог дав талант».

Також відзначили й навчальні, творчі, спортивні досягнення юнаків та дівчат. Нагородили й інших освітян нашого міста.

Учасників конкурсу та гостей свята розважали луцькі колективи художньої самодіяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама Показати IP 25 Квітня 2012 11:59
в нашій школі зібрали списки дітей, які цього року вибороли грамоти поза школою. Сказали, що списки терміново десь відправляють. А виявилося, що школа таким чином хоче мати у своєму резерві учнів, що будуть виступати за честь школи! Подивувало, що учнів поздоровили одних і ти х же. Тобто з одних і тих же шкіл, що виборюють призові місця з олімпіад..
мама випускниці Показати IP 25 Квітня 2012 15:40
А Ви вважаєте, що не слід поздоровляти тих, хто цього року виборов місця на олімпіадах? Повірте, це каторжний труд! А Всеукраїнська олімпіада - це значне досягнення для тих, кому лише 14 - 16 років. При цьому мені знайомо і те, що діти здобувають певні результати поза школою - заняття музикою. танцми, спортом, але це все жтаки трошки інше, хоча і не применшує роботу таких дітей. Просто саме це нагородження було приурочено до закінчення навчального року. і тому відзначали в першу чергу тих. хто проявив себе в навчанні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus