USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцьких діток навчали безпеці. ФОТО. ВІДЕО

16 Листопада 2012 09:43
Театралізована вистава «Безпека у житті дітей» у дошкільному навчальному закладі №10 «Волиняночка» відбулася 15 листопада у Луцьку в рамках «Тижня знань безпеки життєдіяльності».

Про це повідомляють у ТУ МНС Волині.

Глядачами під час дійства стали понад 100 малят. Казкові герої, у ролі яких виступали і діти, і дорослі, розповіли глядачам про правила безпеки поведінки у зимовий період. У виставі головні герої розповіли, як слід поводити себе із сірниками та пігулками, про те, що не слід відчиняти двері незнайомим особам та багато іншого. При цьому артисти постійно спілкувалися з дітьми, ставили їм запитання, а малеча відповідала.

Під час проведення заходу дошкільнята засвоїли основні правила безпеки життєдіяльності, а також запам’ятали номер служби порятунку 101. Саме таке інтерактивне спілкування та донесення інформації у вигляді гри ефективно закладають у свідомість кожної дитини основні правила безпеки. А яскраві костюми учасників та декорації створили святкову атмосферу під час свята.

Об’єктивною оцінкою того, що такі заходи слід проводити частіше була щира реакція та аплодисменти діток після вистави.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus