USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Луцьку вулицю, яка після ремонту стала ще гіршою, більше не ремонтуватимуть

31 Березня 2016 10:55
На ремонт вулиці Баранова у 2016-2017 роках коштів не передбачено. Про це йдеться у відповіді міськради на електронну петицію про ремонт цієї вулиці.

Нагадаємо, мешканці вулиці Баранова у Луцьку поскаржилися на те, що після ремонту дорога стала ще гіршою, ніж до нього.

"На вулиці Баранова минулого літа зробили "ремонт" дороги. Висипали щебінь та прикатали його. Варто було очікувати, що через деякий час це все розвалиться і буде гірше, ніж було. Після зими так і сталося. Дорога стала суцільною калюжею із численними вибоїнами", - кажуть мешканці вулиці.

На цій вулиці є два дитячих садочки. І, схоже, діти так і ходитимуть до них по болоті. Принаймні, у міськраді не пообіцяли вирішити проблему.

«У відповідь на Вашу петицію повідомляємо наступне. Згідно з рішенням сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 “Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки” вулиці Баранова, на жаль, не передбачено. Вищезазначений перелік може доповнюватись новими об'єктами, в тому числі вул. Баранова, за умови збільшення фінансування статті витрат на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі», - йдеться у відповіді на петицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 31 Березня 2016 11:04
Ідентична ситуація на вулиці Гірна
Може досить Показати IP 31 Березня 2016 11:05
вистачить ремонтувати приватний сектор, нехай проводять ремонт прибудинкових територій.,де проживає 1000,2000 тис. людей,а не для 50 людей зробіть першочергово, а тисячі нехай зачекають....Погано жити в будинку-живіть в квартирі,але ж з вас ніхто непогодиться зробити такий обмін..)))
КІт до Може досить Показати IP 31 Березня 2016 13:47
ти мабуть далі своїх вхідних дверей носа не витягуєш, я вже мовчу про прибирання прибудинкової території. "а навіщо? є ж ЖЕКи...."-скажеш ти. привик сидіти і чекати допоки щось хтось зробить для тебе. а приватний сектор чому ж не ремонтувати? там люди самі роблять благоустрій садиб, паркани, і т.п., часом самі відсипають ті ж дороги. часом можна і допомогти
до може досить Показати IP 31 Березня 2016 14:36
Тебе в квартиру хтось насильно заселив? Будуй будинок тай живи в ньому при цьому до нього доберейся по такій дорозі. Дороги повинні бути скрізь де мешкають люди та користуються ними. Вони ж і є платниками податків в цій місцевості.
до" Може досить" Показати IP 31 Березня 2016 14:38
то може досить тим людям податки платити , адже вони ще і збудували собі хату,бо їм квартири ніхто не давав - а ви у держави дармову квартиру отримали приватизували -і зараз тут вам всі все повинні зробити у першу чергу ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus