USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Луцькому садочку «Берегиня» – рік

9 Вересня 2017 14:44
У дошкільному навчальному закладі №41 «Берегиня» радісна подія. Рік тому відчинилися двері дитсадка для маленьких лучан і лучанок. Сьогодні рідний садочок уже вітають з днем народження його перші випускники, які стали школярами, інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Рік посиленої роботи, турбот, пошуків, творчого неспокою не минув даремно. Заклад успішно рухається вперед, удосконалюється. В ошатній залі зібралися представники профспілки та міської ради, працівники освіти, меценати, які сприяють розвитку закладу, батьки, чиї діти відвідують дитсадок, та інші почесні гості. Піснею і танцем вітали гостей повноправні господарі дитсадка – його вихованці.

– Наш дошкільний заклад – ніби сад, у якому ми плекаємо малечу, озброюємо її знаннями, вмінням жити та почуватися щасливими. Але найголовніше – наші малята розвиваються, навчаються розмовляти, малювати, ліпити, танцювати, співати. Тут працює колектив творчих людей, які віддають частинку своєї душі і серця нашим маленьким вихованцям. Сподіваюся, що через років 20 ці діти прийдуть у рідний дитсадок на ювілей зі своїми донечками і синочками. Упродовж цього року наш заклад не лише пройшов шлях становлення, але і накопичення досвіду, творчого пошуку, наповнення матеріально-технічної бази, – зазначила завідувачка ДНЗ Лариса Мінайло.
Вона подякувала за розуміння й підтримку всім, хто впродовж року був поряд. У тому числі й батькам, які не лишаються осторонь, а сприяють розвитку своїх дітей. Саме з цією метою у квітні за допомогою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у ДНЗ створили фонд розвитку навчального закладу. Мета такої організації – залучити додаткові кошти у навчальний заклад, аби зробити освіту сучаснішою. За період діяльності фонду розвитку в ДНЗ уже вдалося придбати креативні дошки для розвитку малюків і столи для заняття піскотерапією.

– Я вважаю, що такі фонди мають бути при навчальних закладах. Усе-таки це розвиток, можливість набути чогось кращого, згуртувати людей, – переконана мама вихованки старшої групи Оксана Голюк. – І вихователі, і няні в нас дуже хороші. Вони знаходять підхід до кожної дитини. Моя донька радо відвідує цей дитсадок.
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Інна Ткачук побажала садочку-імениннику процвітання, успіхів та крокувати в ногу з часом, а його працівникам – наснаги у нелегкій роботі. Інна Ткачук вручила завідувачці дитсадка сертифікат на отримання благодійної допомоги.
Серед гостей – депутатка Луцької міської ради від УКРОПУ Тетяна Янчук, яка неодноразово долучалася до акцій, що їх проводили в дитсадку.

– Щоб відчути атмосферу садочка, потрібно завітати сюди, познайомитися із завідувачкою і персоналом. Недаремно цей садочок назвали «Берегинею», – каже Тетяна Янчук. – Разом з тим, тут дуже активні і працівники, і батьки. Вони створили при своєму навчальному закладі фонд розвитку ДНЗ, який успішно функціонує. Ініціативні батьки беруть участь у всіх конкурсах та програмах. Я думаю, що в них велике майбутнє.
Ювілей – це зазвичай підбиття підсумків, роздуми над досягнутим. Для ДНЗ №41 «Берегиня» – то насамперед плани та амбітні цілі, спрямовані на благо дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus