USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Луцькі студенти долучилися до міської екологічної акції

1 Квітня 2017 09:00
Студенти та викладачі Академії та коледжу рекреаційних технологій вийшли на толоку у рамках екологічної акції «День довкілля», повідомили у секретаріаті приймальної комісії закладу.

"Мета акції – не лише прибирання і впорядкування прилеглої території, а й виховання у молоді патріотизму, екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи", - йдеться у повідомленні.

Під час толоки студенти та викладачі прибирали прилеглу територію навчальних закладів і паркову зону 40-а кварталу – єдине місце в районі, де молоді мами з дітками та люди похилого віку мають можливість відпочити.

"Сподіваємось, що наші сусіди та інші лучани з вдячністю оцінять екологічну роботу колективу та студентів Академії та коледжу і також дбатимуть, аби наші зелені насадження були чистими та охайним", - підсумували організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А2А Показати IP 1 Квітня 2017 21:37
парк прибирається щодня, без участі студентів. Щоранку чоловік в помаранчевому "сигнальнику" збирає те, що залишили після себе "порядні" відпочивальники, в т.ч. ті ж таки студенти. Не приписуйте собі чужих заслуг, якщо назбирали, то хіба раптом пів мішка на всіх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus