USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Луцькі дзюдоїсти вибороли польську «бронзу»

21 Березня 2015 10:32
Міжнародний турнір з дзюдо – East judo open - відбувся в у Білостоцькому технічному університеті. До Польщі на престижні змагання вибралися і волинські спортсмени і принесли в скарбничку області дві бронзові нагороди.

Цьогоріч позмагатись прибуло 534 дзюдоїста з Польщі, Білорусі, Литви, Латвії. Україну на змаганнях представляли лише вихованці волинського дзюдо.

У віковій групі до 18 років у ваговій категорії 50 кілограмів «бронзу» виборов вихованець луцького «Колоса» Роман Дибцин. У півфіналі лучанин програв Олексію Капишу з Мінська (Білорусь).

У цьому ж віці, але у вазі 55 кілограмів, також третє місце п’єдисталу посів одноклубник Романа – Станіслав Грицуняк. Станіслав програв півфінальну сутичку Едуарду Шоці з Гродно (Білорусь).

«Я вдруге на цьому турнірі. Минулого року я зайняв друге місце, та цього року турнір був набагато сильніший. Я програв лише одну сутичку з чемпіоном Білорусі. Та я відчуваю, що в майбутньому зможу його перемогти, - розповідає Станіслав. - Для цього потрібно більше тренуватись: підвищувати фізичну підготовку та працювати на швидкість».

Зірковим гостем турніру став легенда польського дзюдо Адам Адамчик, чемпіон Європи 1977 року, бронзовий призер на Чемпіонаті світу 1975 року та дворазовий учасник Олімпійських ігор (Олімпіада-1972 в Мюнхені та Олімпіада-19726 в Монреалі).

В загальнокомандному рейтингу переміг клуб «Лемур» (Варшава), другою стала СДЮШОР з єдиноборств з міста Гродно. Третє місце в командному заліку посіли господарі – Білостоцький технічний університет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬК ПРИЙМАВ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ДЗЮДО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
світло Показати IP 21 Березня 2015 14:23
Молодці,але треба йти до вищого.Успіху.
тьма Показати IP 21 Березня 2015 15:43
вже прийшли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus