USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Луцькі дітлахи і студенти «зігріли» бійців АТО

5 Грудня 2014 11:11
200 пар теплих зимових шкарпеток зібрали активісти ГО «Самопоміч» завдяки допомозі школярів, які займаються в Палаці учнівської молоді.

Теплу білизну, а також чай та солодощі, які відправлять солдатам на схід України, передали в штаб волинської Самооборони.

Як розповіла координатор акції Юлія Вусенко, в непростий для країни час кожному потрібно докласти максимальних зусиль для того, аби підтримати захисників Вітчизни. Саме тому, з її слів, об’єднавши зусилля зі студентами СНУ ініціювали кампанію під назвою «Добро творити легко», в рамках якої студенти допомагають сім’ям учасників АТО, а також збирають допомогу для тих, хто боронить країну на сході.

Одну з останніх акцій активісти організували спільно з дітлахами, які відвідують образотворчі гуртки в Палаці учнівської молоді Луцька. Дітки наплели безліч синьо-жовтих браслетів, які згодом активісти розповсюджували серед студентів Східноєвропейського національного університету.

Як розповів один з координаторів акції, студент історичного факультету Михайло Бутенко, коробки для збору коштів від благодійного фонду «Карітас Волинь» встановили відразу в декількох корпусах СНУ; тут же реалізовували браслети.

Всього за продаж виручили 1444 гривень, за які вдалось придбати 200 пар теплих шкарпеток.
50 з них відразу відправили в добровольчі батальйони, де служать студенти луцького вишу, а ще 250 передали у штаб волинської Самооборони, разом з солодощами та чаєм.
Все це відправлять воякам на схід найближчим часом.

Юлія Вусенко зазначає, що це далеко не остання акція у рамках кампанії «Добро творити легко». Активісти й надалі планують організовувати допомогу для учасників АТО та їх сімей і закликають молодь долучатись до ініціативи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 16:06
Дякувать Богу, що виросло нове покоління, яке не впадає у безпросвітній песимізм, цінує свободу. Крок за крокам молодь будує своє майбутнє. Дякуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus