USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Луцькі депутати дебатуватимуть зі школярами про соцмережі

26 Травня 2017 23:46
27 травня, з 11:00 до 12:30 у приміщенні бібліотеки ім. Олени Пчілки, чотири команди (кожна складається з депутата і школяра) візьмуть участь у дебатах на тему «Соціальні мережі і їх заборона в Україні».

Про це повідомляють організатори дійства.

Особливістю заходу є те, що учасники наперед знають лише тему. Та вони не знають, чи доведеться їм захищати заборону російських соцмереж в Україні, чи пояснювати, чому це рішення було хибним. Яка команда підтримуватиме тему, а яка стане опозицією – буде вирішено уже під час заходу, за допомогою жеребкування.

У дебатах візьмуть участь заступник Луцького міського голови та депутат міської ради Григорій Пустовіт, який гратиме в команді зі школяркою Діаною Бояр. Депутат Тетяна Янчук з учнем Вадимом Павловським. Микола Собуцький гратиме зі школярем Дмитром Мельником, а Богдан Богонос гратиме з ученицею Зоряною Шумською.

Детальніша інформація про захід за посиланням. Дебати відбудуться у британському парламентському форматі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Травня 2017 09:50
Научитесь плавать- пустим воду в бассейн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus