USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.10 41.30
  • PLN 10.35 10.53

Луцьке подружжя всиновить однорічного сироту, якого покинули в лікарні

19 Травня 2017 17:11
У січні Луцьк сколихнула болісна новина: в інфекційну лікарню привезли однорічного хлопчика з дитячого будинку та залишили там. Про це написав у Facebook лучанин Роман Будчик. А сьогодні стало відомо, що хлопчик одужує і в нього скоро можуть з’явитися справжні батьки.

Нагадаємо, у лікарні небайдужі мами з Луцька вирішили допомогти дитинці й закупили потрібні ліки, їжу, памперси та одяг. У коментарях до запису громадський активіст Ігор Алєксєєв підтвердив інформацію: "Щойно розмовляв з головним лікарем інфекційної Петром Гайдучиком. Він підтвердив, що такий малий дійсно в них є. Хлопчик важкохворий".

А сьогодні луцький режисер Сергій Шараєвський опублікував допис, у якому розповів, що з дитинкою все гаразд. Крім того, він написав, що луцьке подружжя хоче всиновити малюка і допомогти йому подолати тяжкі недуги.

«Цей пост про велике серце, добро та благодійність. Одна чудова жінка Helen Kotovych та її чоловік Vadym Kotsaga вирішили всиновити дитину! Для мене, в сучасному світі, це чудо!

Поки знаходяться на етапі оформлення опікунства. В дитини цілий букет хвороб. Нещодавно відбулася операція. Вирізали грижу та пухлину в хребті. На сьогодні — повністю паралізовані ніжки Максимка. З реабілітологом вже домовилися, дякую центру реабілітації Агапе, що оперативно відгукнулися. Але є ще й інші потреби.

1. Серед головних проблем зі здоров’ям дитини є вада нирок (детальний діагноз описаний у виписках). Лікар з Волинської обласної дитячої лікарні направляє в Інститут урології (Київ). Для операції та лікування там треба гроші. Десь в районі 100 тисяч гривень. Поки все фінансове навантаження на себе бере сім’я. Я вважаю, що нам варто їм допомогти.

5168 7555 3105 3391 Котович Олена Василівна

2. Прошу всіх, хто може, розповсюдити інформацію та допомогти із юридичними консультаціями з приводу отримання допомоги на дитину, можливості хоч якогось безкоштовного лікування. Бо навіть звичайне «лежання» в лікарні тягне великі кошти.

3. Перегляньте фотографії і порівняйте Максимка Братчука, яким він був і яким став в новій сім’ї. В дітей повинні бути батьки. В Максимка тепер вони є. Давайте допоможемо.

Хай Бог вас всіх благословить і дасть зцілення Максимкові!» - йдеться у дописі Сергія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Проходив поруч... Показати IP 20 Травня 2017 00:46
Дай Боже здоров'я майбутнім батькам і дитині
Батькам Показати IP 20 Травня 2017 14:33
Які молодці!!! Наша сім*я щаслива за вас і за хлопчика)
Інна Показати IP 20 Травня 2017 20:10
Спасибі за добрі сердця новим батькам.Перейнялася долею цього хлопчика.Бог в поміч.Любов батьків допоможе швидше одужати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus