USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк обігнав 43 міста у рейтингу прозорості

20 Березня 2018 16:54
Словацький інститут економічних і соціальних реформ (INEKO ) разом з Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) склали рейтинг прозорості 50-ти найбільших міст України.

Луцьк посів сьому сходинку в рейтингу із індексом прозорості 67%.

Відповідний рейтинг був представлений на пресс-конференції «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні», інформують у прес-службі Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

Так, другий рік поспіль рейтинг найвпливовіших міст очолюють Суми. В першу п'ятірку також потрапили Львів, Вінниця, Бахмут та Маріуполь. Київ опинився на 16 сходинці в цьому рейтингу. Ковель, своєю чергою, посів 24 сходинку, а Рівне зайняло 29 позицію.

Останні місця займають Херсон, Павлоград, Новомосковськ, Костянтинівка та Ізмаїл.

При складані рейтингу враховувались такі показники, як інформаційна політика, розпорядження майном територіальної громади, державні закупівлі, складання бюджету, кадрова політика та участь громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
досягнення Показати IP 20 Березня 2018 17:57
Це ж треба деградацію подати як досягнення. Рік тому були на 4 місці.
Я до досягнення Показати IP 21 Березня 2018 15:30
А хто сказав, що подано як досягнення? Констатація факту...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus