USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Луценко розповів про «план Б» для Донбасу

23 Червня 2014 15:01
Якщо мирний план президента Петра Порошенка не вдасться реалізувати, то доведеться застосовувати план "Б". Неофіційний радник очільника держави Юрій Луценко розповів, яким саме буде цей план. Про це інформують Fakty.ictv

Деталі плану "Б", який доведеться застосовувати після закінчення перемир’я, на думку політика, зараз ніхто не хоче озвучувати, бо йде дипломатична робота. "Для всіх очевидно, що план "А" - це простягнута з миром рука до переважаючої більшості мешканців Донецької та Луганської областей, які прагнуть спокійного життя, праці і повернення мирних радощів буття в межах єдиної України", - сказав Луценко.

"План "Б" стосується бойовиків, які не дослухаються до голосу розуму і продовжуватимуть, захопивши заручниками мільйони українців, військові дії проти нашої держави", - додав він. У такому випадку, на переконання радника Порошенка, "доведеться знищувати тих, хто зсередини знищує українську державу".

Луценко зазначив, що на Донбасі є кілька груп озброєних угруповань, які мають різну мотивацію. "Насамперед – російські диверсанти. Вони гарно підготовлені, пройшли не через один військовий конфлікт і саме вони організовували захоплення приміщень влади, райвідділів міліції та СБУ, військових частин. Це вони планують і розставляють блокпости сепаратистів", - розповів він.

"Друга група – це так звані "казаки" генерала Казіцина, яких з усієї Росії набирають воювати за гроші. Третя група – місцевий криміналітет, який зробив зброю засобом власного збагачення", - додав він. Луценко вважає, що "за умови, що дві перші групи покинуть територію України, спокій на Сході вдасться відновити швидко і відносно малими зусиллями".

До слова, Петро Порошенко призначив Юрія Луценка позаштатним радником президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луганск Показати IP 23 Червня 2014 16:24
Комбинаторы хреновы, на людей наплевать. Только за миллионы переживают, экономика сыпется. План "Д " в чартерные самолёты и на собственные острова.
Дончанин Показати IP 23 Червня 2014 17:26
Сравните статью с тем, что сейчас происходит в Донецке, а именно: начинается встреча представителей Украины, ОБСЕ, ООН, России, ДНР и ЛНР. Нужно объяснять по какому вопросу? Задержка начала встречи обусловлена тем, что еще не прибыли представители ЛНР. Надеюсь понимаете, чем обусловлена эта задержка?
петро Показати IP 23 Червня 2014 19:39
Луганчани і дончани,не звиздіть,не наводьте''тень на плетень'',не підгавкуйте Путіну. Ви вирішіть для себе- ви в Украіні,ви з народом Украіни,ви громадяни Украіни? Так ,то живіть мирно і працюйте. Якщо ж ви вороги Украіни і іі народу,хочете якоісь особливоі окремішності і вийнятковості в межах Украіни( і цікаво-чим же ви кращі від будь-якоі іншоі територіі Украіни,чи інших мешканців Украіни),то валіть з Украіни мирно,бо знищать вас
Охрим до петро Показати IP 23 Червня 2014 20:32
Спасыбо!
3333 Показати IP 23 Червня 2014 20:52
коментар було видалено
Церковна миша до 3333 Показати IP 23 Червня 2014 21:03
Дивно. А в паспорті пише - українець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus