USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Лучани зустріли прикордонників, які прибули зі сходу

11 Червня 2015 12:32
Бійці Луцького прикордонного загону, які протягом трьох місяців виконували завдання у зоні проведення антитерористичної операції, прибули у Луцьк. Зустріч прикордонників цілковито проігнорували представники як обласної, так і міської влад – бійців зустрічали лише військовослужбовці Луцького прикордонного загону та рідні.

Зі слізьми радості на очах зустрічали прикордонників на залізничному вокзалі рідні, друзі та бойові побратими 11 червня.

Як повідомив заступник начальника Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Мартинюк, бійці перебували в зоні АТО з березня, зараз вони прибули до місця розташування Луцького прикордонного загону у рамках планової ротації. На заміну їм вибули військовослужбовці інших прикордонних загонів, тож луцькі прикордонники отримають планові відпустки, після чого буде сформовано новий підрозділ, який вибуватиме на схід.

Він зауважив, що підрозділ повернувся без втрат, поранених серед бійців немає, усі вони виконали поставлені завдання на відмінно. Низку військовослужбовців нагородили від імені голови Державної прикордонної служби, а декого нагородили державними нагородами.
Прикордонника Ярослава зустрічала уся родина. Як зізналася дружина Людмила, телефонуючи зі сходу, військовий завжди казав, що у нього все добре та розпитував про те, як справи вдома. У зоні АТО він перебував з 1 березня, понад три місяці, протягом цього часу рідні хвилювалися за долю прикордонника. Донька бійця розповіла, що перші слова, які вона скаже тату, зустрівши його сьогодні, будуть «дякую, що повернувся живим».

Прикордонника Сергія Сороку також зустрічали рідні. Матір бійця Алла розповіла, що син працював у пункті пропуску «Доманове», а в зоні АТО перебував протягом 100 днів. Попри те, що очікувати на сина було страшно, матір пишається ним. Про подробиці ситуації на сході син не розповідав, адже знає, як важко переносять погані вісті дідусь та бабуся. Він розповідав про те, що люди у місцевості, де він ніс службу, живуть дуже бідно.
Власне, про точне місце несення служби бійці воліють не розповідати, пояснюючи це тим, що інформація таємна.

Варто зауважити, що зустріч прикордонників цілковито проігнорували представники як обласної, так і міської влад – бійців зустрічали лише військовослужбовці Луцького прикордонного загону та рідні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
фіскал Показати IP 11 Червня 2015 12:50
Дякувати Богу ,що всі вернулися живими та здоровими.
СССР Показати IP 11 Червня 2015 12:55
Молодці , путін - ..пуйло !!!
Mik (галицька миша) Показати IP 11 Червня 2015 13:19
Представникам влади, якi проiгнорували - ганьба!
Вадік Показати IP 11 Червня 2015 18:13
Фоткі дуже неякісні засильно зжимаєте
1111 Показати IP 12 Червня 2015 03:02
ГЕРОЇ ВОЮЮТЬ ЗА пі..расів
46-ий Показати IP 26 Лютого 2019 20:27
З війни - з удочкою??? з собою брав чи звідти прихопив?
46-ий Показати IP 26 Лютого 2019 20:52
За деяких з вас - соромно... маю право так казати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus